DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, yan yollar ve üst geçitler hakkında bilgi aldı

Başkan Karaosmanoğlu,   yan yollar ve üst geçitler hakkında bilgi aldı

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasındaki Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinde saha incelemesi yaptı.Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit-Köseköy arasında gerçekleştirilen Goodyear kavşağının yan yolları ve bölgede yapılacak yaya köprülerinin son durumu hakkında sahada inceleme yaptı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşım Dairesi Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürü Görkem Abbasoğulları’nın da eşlik ettiği incelemede, Başkan Karaosmanoğlu’na yan yolların ve yapılacak üst geçitlerin son durumu hakkında detaylı bilgi verildi.

BAŞKAN’A HARİTA ÜZERİNDE SUNUM YAPILDI

Ulaşım Dairesi Başkanı Yalçınkaya tarafından D-100 karayolu Yahya Kaptan Mahallesi güzergâhında yapılan, İzmit-Kartepe-Başiskele ilçelerinin kesişim noktası olan Goodyear kavşağındaki şantiyede, Başkan Karaosmanoğlu’na harita üzerinde detaylı bir sunum yapıldı. Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın da katıldığı bilgilendirmede, kavşağın devamında yapılan yan yolların son durumu ve yapılacak iki yaya üst geçidinde imalat noktasındaki son durum ele alındı.

 2 YAYA GEÇİDİ İMALATTA, KUZEY YAN YOL AÇILIYOR

Açılışı yapılan Akademi Hastanesi önündeki Alparslan Türkeş üst geçidinin vatandaşın kullanımında olduğu ve büyük bir memnuniyet duyulduğu ifade edilen sunumda, üst geçitte kullanılacak asansörlerinin de imalatta olduğu ve kısa bir zaman sonra monte edileceği bilgisi Başkan Karaosmanoğlu’na verildi. Kavakçılık mevkiindeki üst geçidin kasım ayının ilk haftasında monte edileceği, Media Markt önündeki üst geçidinin de aralık ayı başında hizmete alınmak için çalışmasına başlanacağı belirtildi. Sunum sonrası bir açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Goodyear kavşağımızın devamında yer alan kuzey yan yolunu bu hafta sonu açıyoruz. Bu sayede kesintisiz trafik akışı sağlanacak. Bununla birlikte güney yan yolumuzda kazı dolgu imalatları tamamlanırken, yol imalatlarının yapımına devam ediyoruz” dedi.

3 4 1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.