DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, yeni kurulan asfalt üretim tesisini inceledi

Başkan Karaosmanoğlu, yeni kurulan asfalt üretim tesisini inceledi

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde asfalt üretimi gerçekleştirilecek yeni plentinin yapımını denetledi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Solaklar bölgesinde kurulum aşamasında olan ve asfalt üretimi gerçekleştirecek yeni asfalt plentinin yapımını denetledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Ulaşım Dairesi Başkanı Yasemin Yalçınkaya ve teknik personelin hazır bulunduğu incelemede, Başkan Karaosmanoğlu yeni yapılan Asfalt Plenti hakkında detaylı bilgi aldı.

YENİ PLENT YILDA 400 BİN TON ASFALT ÜRETECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut asfalt plentinin saatte 90 ton kapasiteli olup yılda 150 bin ton sıcak asfalt üretilebildiği bilgisini alan Başkan Karaosmanoğlu’na, yeni yapılan sistemle saatte 240 ton yılda da 400 bin ton sıcak asfalt üretiminin planlandığı ifade edildi. Gelişen ve marka olan Kocaeli’nin her gün ihtiyaçlarına dönük yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimizi geleceğe hazırlamak ve yeni projelerle Kocaeli’ni daha iyi noktalara taşımak için ekibimizle çalışıyoruz. Bugün şehrimizin ihtiyacı olan bir asfalt plentinin kurulumunu inceledik. İnanıyorum ki yakın zamanda bu çalışma bitecek ve asfalt üretiminde daha büyük kapasiteye ulaşacağız” açıklamasını yaptı.

ÇEVRE DOSTU BİR PLENT KURULUYOR

Yeni plentin kurulum işlemlerinin bu yıl aralık ayının ortalarında biteceği bilgisini de alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yeni kurulan asfalt plentimiz aynı zamanda çevre dostu olacak. Üretimimizi artırırken, bunula birlikte havaya minimum toz ile gaz salınımı gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi olarak her projemizde çevre konusunda çok hassas davrandığımızı da bir kez daha ifade etmek isterim” açıklamasını yaptı.

 

 

 hsnc8305hsnc8325hsnc8319 hsnc8325 hsnc8305hsnc8319

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.