DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Saral ve Muhtarlardan Osman Öngün’e ziyaret

Başkan Saral ve Muhtarlardan Osman Öngün’e ziyaret

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Mahalle Muhtarları geçtiğimiz gün Donanma Mahallesi Eski Muhtarı Osman Öngün’ü evinde ziyaret etti.

Öngün, “Muhtarlık çok kutsal bir meslektir

Başkan Saral ve İlçe Muhtarları geçtiğimiz gün ahde vefa örneği göstererek Donanma Mahallesi Eski Muhtarı Osman Öngün’u evinde ziyaret etti. Gölcük’ün çınarı Osman Öngün kendisini ziyaret eden Başkan Saral ve Mahalle Muhtarlarına teşekkür etti. Öngün, ”Bugün siz değerli muhtarlarımızı evinde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Muhtarlık çok kutsal bir meslektir. Sizler böylesine kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Donanma mahallesinde muhtarlık görevi yaptığım süre içerisine gerçekten mutlu günlerim güzel hatıralarım oldu. Sizler yer zaman bu güzel görevi sahiplenin.”

Saral, “Osman abimizin bize söylediği gibi muhtarlık gerçekten çok önemli”

Başkan Saral, ”Bugün Gölcükümüze uzun yıllar güzel hizmetlerde bulunan ve Gölcüklülerin kalbinde güzel yer edinen donanma mahallesi eski Muhtarı Osman Öngün abimizi muhtar arkadaşlarımızla evinde ziyaret ediyoruz. Kendisine evini kapılarını bizlere açtığı için teşekkür ediyoruz. Osman abimizin bize söylediği gibi muhtarlık gerçekten çok önemli ve bizlerde bu görevi icra ettiğimiz için çok mutluyuz Osman abinin fikirleri bizim için çok değerli” dedi.

14681628_10154661606187299_528985810802909305_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.