DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Yıldırım’dan Okul ziyaretleri

Başkan Yıldırım’dan Okul ziyaretleri

Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nazmi Oğuz Orta okulunu ziyeret etti.

Yıldırım, “’Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizle bir araya gelmekten mutluyum”

Karamürsel Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan geleneksel pilav günü programına çok sayıda misafirin yanı sıra Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail  Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri ve daire amirleri katıldı. Gelenekselleşen pilav gününde bu yılda renkli anlar yaşandı. Daha sonra Nazmi oğuz Orta okulunda yapılan Aşure Günü programına katılan Başkan Yıldırım, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Karamürsel Belediye Başkan’ı İsmail Yıldırım; ‘’Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizle bir araya gelmekten çok mutluyum, ben onların abileriyim ve her zaman yanlarındayım’’ diyerek öğrencilerin bir kez daha sevgisini kazandı.

img_4700 img_4721

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.