DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Batuhan Kürkan performansıyla göz kamaştırdı

Batuhan Kürkan performansıyla göz kamaştırdı
16.10.2016
1.526
A+
A-

Batuhan Kürkan performansıyla göz kamaştırdı

Kocaeli Birlikspor U-19 takımının 1999 doğumlu kalecisi Batuhan Kürkan, geçtiğimiz gün A Takım ile oynanan hazırlık maçının ilk yarısındaki performansı ile göz kamaştırdı.

Tecrübeli golcü Aydın Çetin’in penaltısını çıkaran, Uğur Işıkal, Umut’un pozisyonlarında mutlak gol kurtarışları yapan ve yan toplarda hatasız olan Batuhan Kürkan ikinci yarıda yerini Seyfullah’a bıraktı.

Batuhan ilk yıllarında forvet mevkisinde oynadı

Genç kaleci ilginç hikayesi ile de dikkat çekiyor. Deprem olduğunda henüz iki haftalık olan, 12 yaşında Kağıtspor’da başlayan Batuhan ilk yıllarında forvet mevkisinde oynadı. Zaman geçtikte tüm bölgelerde ter döken Batuhan, yıllar önceki bir hazırlık maçında kaleye geçti ve kariyerine kaleci olarak devam etmeye karar verdi. İzmit Yeşilovalı olan, 3 yıl önce Kocaelispor’da forma giren ve Kocaelispor’un eski personellerinden Remzi Naipoğlu’nun yeğeni olan Batuhan, Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi’nin de kalesini başarı ile koruyor. Geçen yıl Kocaeli ikincisi ve Türkiye 8.’si olan okul takımımın kalesini koruyan genç file bekçisinin hedefi A Takıma yükselmek ve Kocaeli futboluna en iyi hizmeti vermek. Babası Ali Osman Kürkan da oğlu ile gurur duyduğunu ifade ediyor.

futbolcu

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.