DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİLAL ÇAKIR RESMEN BAŞKAN

BİLAL ÇAKIR RESMEN BAŞKAN

MHP Gölcük’te başkanlık devir teslimi gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Teşkilatı’nda başkanlık değişimi resmen yaşandı. Eski Başkan Hüseyin Çıldır, görevini Bilal Çakır’a teslim etti. Devir teslim törenine İl Başkanı Aydın Ünlü de katıldı.

İl Başkanı Aydın Ünlü de programa katıldı

MHP İlçe parti binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, yeni İlçe Başkanı Bilal Çakır, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, MHP Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Birkan Yıldırım, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Çakıroğlu, “Bu kadronun ve bu teşkilatın MHP’yi seçimlere en iyi şekilde hazırlayacağından kuşkum yok”

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkan Vekili Çakıroğlu, “Öncelikle aldığı başkanlık görevini bugüne kadar başarıyla yerine getiren Hüseyin Çıldır’a teşekkür ediyorum. Bu değişim partiden bir ayrılış değil. Sadece başkanlık bayrağının el değişimi. Bu kadronun ve bu teşkilatın MHP’yi seçimlere en iyi şekilde hazırlayacağından kuşkum yok” dedi.

Çıldır, “Her zaman Bilal abinin yanında olacağımın sözünü burada sizin huzurunuzda veriyorum”

İl Başkan Vekili Çakıroğlu’ndan sonra söz alan eski Başkan Çıldır, şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle bana sahip çıkan ve arkamda duran il teşkilatıma ve ilçe teşkilatıma teşekkür ediyorum. Başkanlık görevine seçilen Bilal Çakır arkadaşımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Her zaman Bilal abinin yanında olacağımın sözünü burada sizin huzurunuzda veriyorum. Ayrıca 1993 yılından bu yana görev yaptığım ilçe teşkilatında, bana güvenenlere ve desteklerini esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Çakır, “MHP’nin bayrağını en yükseklere çıkarmak için mücadele edeceğinin sözünü verdi”

Çıldır’ın konuşmasından sonra söz alan çiçeği burnunda Başkan Bilal Çakır ise Çıldır’a MHP’ye vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, MHP’nin bayrağını en yükseklere çıkarmak için mücadele edeceğinin sözünü verdi.

 

Ünlü, “Uzun yıllardır MHP’de böyle birlik ve beraberlik içinde devir teslim olduğuna şahit olmamıştım”

Son sözü alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Öncelikle Ülkemiz oldukça zor bir süreçten geçiyor. Bu süreci en az hasarla atlamamız lazım. MHP’de bu sürecin içinde üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır. Süreç ülkücülerin ve Türk Milliyetçilerinin birlik ve beraberlik günüdür. Aynen bu akşam Gölcük İlçe Teşkilatında olduğu gibi. Ben uzun yıllardır MHP’de böyle birlik ve beraberlik içinde devir teslim olduğuna şahit olmamıştım. İşte MHP’nin gücü bu. MHP Değerlerine sahip çıkan bir partidir. Bu nedenle Sayın Çıldır’da partimizin bir değeridir. Kendisi zor günlerinde adamıdır. Partimiz ne zaman zor durumda olsa Hüseyin Çıldır’a görev verilmiş, kendisi de görevini en güzel şekilde yerine getirmiştir. Aynı şekilde Bilal Çakır’da zor günlerin adamıdır. Partimizin iki önemli değeri bundan sonra da partimize en güzel şekilde katkı sağlayacaktır. Bundan sonra Bilal Başkanım önderliğinde MHP’nin kalesi Gölcük olacaktır. Bundan ve Başkan Çakır ile yönetiminden en ufak bir kuşkum yok” dedi.

dsc_4438 dsc_4445 dsc_4406 dsc_4410 dsc_4419 dsc_4422 dsc_4426

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.