DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ; BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR”

“BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ; BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,  Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Millet iradesinden daha büyük bir güç olmadığını hep beraber yaşadık ve gördük

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, Vali Güzeloğlu kabullerinden dolayı teşekkür ederek, ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Devletimizin il bazında en üst makamı olan Valilik Makamında sizinle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugün gelemeyen arkadaşlarımızın da sizlere selamlarını iletiyoruz. 15 Temmuz 2016 günü ülkemizde hiç ummadığımız anda bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Millet iradesinden daha büyük bir güç olmadığını hep beraber yaşadık ve gördük. Bu anlamda tüm dünyaya da sesimizi haykırmış olduk. Bizlerde İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi olarak her zaman devletimizin yanında olduğumuzu ifade etmek adına size ziyarette bulunmak istedik.” diyen Başkan Ok, Vali Güzeloğlu’na 15 Temmuz darbe girişiminin ardından milli iradenin temel gücünü oluşturduğu ve göstermiş olduğu olağanüstü çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Türkiye kararlılıkla yoluna devam edecektir

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise yaptığı konuşmalarında; “15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyetinin birliğine ve geleceğe doğru büyük yürüyüşüne kast eden iç ve dış işbirlikçi ve hainlerin gerçekleştirdiği darbe kalkışması bu ülkeye inanmış,  imanlı bireylerinin dik durmasıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve çağrısıyla aşıldı. Bu vesileyle o gün meydanlarda bu hain niyetin taşıyıcılarının saldırıları sonucunda şehadet mertebesine erişen 15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ruhları şad, makamları cennet olsun. Kahraman gazilerimize de sağlık diliyorum. Dün Şanlıurfa’da gerçekleştirilen terör saldırısında bugün ilimizden bir yavrumuz şehadete erişti. Rabbimden ona da rahmet diliyorum. Şehidimiz Ordu’da son yolculuğuna uğurlanacaktır. Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Herkes demokrasi nöbetlerindeydi ve bu duruş bizleri güçlü kıldı. 15 Temmuz öncesinden daha güvendeyiz çünkü ihaneti ve hainleri gördük. Onları tek tek adalete teslim ediyoruz.  Türkiye kararlılıkla yoluna devam edecektir. Yaşanan tüm süreçte sizlerin ortaya koyduğunuz sorumlu tavır nedeniyle teşekkür ediyorum.  İnşallah bu kararlılıkla nice güzel günlerin ülkemizin olması” temennisinde bulunan Vali Güzeloğlu, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

01

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.