DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CADDE VE SOKAKLAR DAHA KULLANIŞLI VE UZUN ÖMÜRLÜ DÜZENLENİYOR

CADDE VE SOKAKLAR DAHA KULLANIŞLI VE UZUN ÖMÜRLÜ DÜZENLENİYOR

Işıklandırma ve çevre düzeni çalışmaları ile kent estetiğine uygun yeni cadde ve sokakların ortaya çıktığı Başiskele’de, Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında cadde ve sokakların eksiklikleri giderilmeye devam ediyor.

Eğitim ve spor yatırımlarıyla değer kazanan Karşıyaka Mahallesi Maket Sokak ve Yol Sokak’ta çift taraflı yaya kaldırımı yapım çalışmalarına başlandı. Cadde ve sokakları kullanışlı ve uzun ömürlü şekilde yeniden düzenleyip daha güzel bir kent oluşturmak için çalıştıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Karşıyaka Mahallesi’nde yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Başiskele Belediyesi halkına hizmeti aralıksız sürdürüyor. Ekipler bu sefer cadde ve sokakların daha kullanışlı bir hale gelebilmesi için kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışmayla cadde ve sokaklar uzun süre kullanışlı hale getirilecek. Bu çalışmaya olumlu tepkiler veren Başiskeleli vatandaşlar, belediye’ye ve çalışmaları yerine getiren ekiplere teşekkür etti.

1 2

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.