DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM
09.10.2016
1.000
A+
A-

Kültür Dernekleri Platformu Ekim ayı toplantısını Niğdeliler Derneğinde gerçekleştirildi

 

 Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Ekim ayı toplantısı geçtiğimiz Cuma günü Niğdeliler Derneğinde gerçekleştirdi.

 

Denlikol, “Sivil Toplum Merkezi yerimiz önümüzdeki ay açılabilir”

 

Her ay gerçekleştirdikleri toplantıda gündem maddeleri tek tek Dernekleri Platformu üyelerince değerlendirildi. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol, “Savaşmanın haram kılındığı, birlik ve beraberliğin vücut bulduğu Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan ayının dışında tutulan oruçların en faziletlisi Hz. Muhammed’in torunu Hz. Hüseyin başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve hürmetle anıyor, bu ay yapacağımız tüm duaların İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesini diliyorum” diyerek söze başladı. Başkan Denlikol daha sonra toplantıda şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Niğdeliler Dernek Başkanımız Sayın Cemil Çakmak’a bizlere bu ay dernek kapısını açtığı için teşekkür ediyorum. Toplantımıza katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz ay sivil toplum merkezimiz konusunda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ile görüşme yaptık. Yerimizin kesin değil ama önümüzdeki ay açılabilme ihtimali var. Yerimiz Adnan Menderes İş Merkezi’nin üst katında olacak. Bizler başkanımıza talebimizi dile getirdik. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak en büyük sorunumuz bir adresimizin olmayışı. Bizler bir yerimizin olmasını istiyoruz. İnşallah bu yerimize de kavuşacağız” dedi.

 

“Okuma yazma kursumuzu açacağız”

 

İkinci bir konu ise mavi kapak kampanyası hakkında olacak. Bizler platform olarak engellilerimize her zaman destek verdik. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın kollarımızın yoğun çalışmasıyla, bizlerin de kendilerine desteği ile toplanan mavi kapaklarımızı Engelliler Derneği Başkanı Sayın Hasan Bat beyefendiye teslim ettik. Hasan başkan bize toplanan mavi kapaklarla iki tekerlekli sandalye alınabileceğini söyledi. Bizler engellilerimize bir nebze de olsa destek olabildiysek, bu bizi çok mutlu eder. Diğer bir konu ise Kültür Dernekleri Platformu olarak bu yılda okuma yazma kursumuzu açacağız. Şu anda okuma yazma eğitimi alacak 8 kişi bulunuyor. Kursumuza destek veren Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

 

20161007_191624 dsc_4152

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.