DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çarşamba Pazarı’nda fiyatlar yükseldi

Çarşamba Pazarı’nda fiyatlar yükseldi

İlçemizde en fazla vatandaşların alışveriş yaptığı semt pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda bu hafta vatandaşlar pazarın pahalı olduğunu söyleyerek isyan ettiler.

Fiyatlar halkı kızdırdı

Çarşamba Pazarı’nda fiyatlar bu hafta çok pahalı. Vatandaşları memnun etmeyen fiyatlar Pazar sakinlerinin az olduğunu gösterdi. Pazarcı esnafı fiyatların yüksek olması nedeniyle tezgahlarının dolmadığını belirtti. Fiyatların yüksek olması alışverişin de tadını oldukça kaçıldı.

Fiyatlar pahalı olunca esnaf alışverişten vazgeçti

Pazar esnafı Mustafa Beyazıt pazarın pahalı olduğunu söyleyerek şunları dile getirdi  “ Havaların soğuması ile birlikte Pazar fiyatları da yükseldi. Geçen haftaya göre zam oranının yüzde seksene çıkması bizleri de yordu. Pazar fiyatlarının Market fiyatlarını aratmadı. Bu hafta cebimizi yaktı fiyatlar” diyerek sözlerine son verdi. Alızı Hüseyin Çakıroğlu ise “ bu hafta Pazar fiyatları el yakıyor. Soğuk havaların gelmasiyle birlikte fiyatlarda yükseldi. Allh Fakir olan insanlara yardım etsin. Bu fiyatta bu pazarı nasıl yapsınlar. Yazık günah, Pazar fiyatlarının düşük olması gerekirken yükseliyor” dedi.

Fiyatlar şu şekilde

Çarşamba Pazarı’nda bazı meyve ve sebzeler şu fiyatlardan tezgahlarda yerini aldı; Patates 1 lira, Soğan 1 lira, Barbunya 5 lira, Elma 2 lira, Salatalık 1,5 lira, Ispanak 2,5 lira, Üzüm 2 lira, Biber 3 lira, Nar 2 lira, Taze fasulye 4 lira, Muz 4 lira, Ceviz 15 liradan yerini aldı.

dsc_0120 fiyatlar-yuksel dsc_0098 dsc_0100 dsc_0101 dsc_0104 dsc_0106 dsc_0114 dsc_0116 dsc_0119

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.