DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CEREN ÜNAL VE GÜRKAN CEBECİOĞLU NİŞANLANDI

CEREN ÜNAL VE GÜRKAN CEBECİOĞLU NİŞANLANDI
16.10.2016
2.247
A+
A-

CEREN ÜNAL VE GÜRKAN CEBECİOĞLU NİŞANLANDI

Çiğdem Saatçioğlu ve İsmail Ünal’ın kızları Ceren Ünal ile Mücella Özkul ve Turhan Cebecioğlu’nun Oğulları Özkullar emlak sahiplerinden Gürkan Cebecioğlu nişanlandı.

Genç çiftin mutlulukları görülmeye değerdi

Genç çift sevenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen nişan töreninde evliliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadı. Yeniköy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nişan törenine genç çiftin aile yakınları, dostları ve akrabaları katıldı. Ceren ve Gürkan çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederken, çiftin mutluluğu görmeye değerdi. Çiftin nişan yüzüklerini aile büyükleri takarken, evliliğe attıkları bu güzel yolda genç çifte mutluluklar dilendi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Ceren ve Gürkan çiftine kutluyor, bir ömür mutluluk diliyoruz.

 

bu-resom-muhakkak-gorson bu-resomdeee

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.