DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Çayırova’da muhtarları ziyaret etti

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, Çayırova’da muhtarları ziyaret etti

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki Çayırova örgütüyle ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün partisinin Çayırova ilçe örgütü ile beraber Çayırova’da bir dizi seri ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Kaymakam Turgut Çelenk’i makamında ziyaret eden Hürriyet ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe muhtarlarının misafiri olarak sorunlarını dinledi. Milletvekili Hürriyet’e; CHP Çayırova ilçe Başkanı Selahattin Kaya, ilçe Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, Belediye Meclis üyesi Halis Koç, İl yönetim kurulu üyesi Hamza Yerebakan, İl Delegesi Lütfü İlhan ve partililer eşlik etti.

BİR GÜNDE SEKİZ MAHALLE

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki CHP’li heyetin ilçedeki ilk durağı Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenk oldu. Kaymakam Çelenk ilçe hakkında heyete bilgi verdi. CHP’li heyet de ilçenin sorunları hakkında Kaymakam Çelenk ile konuştu, çözüm önerilerini sundu. Kaymakamlık ziyaretinden sonra ilçedeki muhtarlar da unutulmadı. Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Bekir Şahin, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler, Yenimahalle Muhtarı Handan Cengiz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, Akse Mahallesi Muhtarı Sezayi Atık, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven’i ziyaret eden CHP’li Hürriyet ve beraberindeki heyet mahalle muhtarlarını tek tek dinledi ve sorunlarını not aldı.

BALKAN TÜRKLERİNİ UNUTMADI

Muhtarların yanı sıra bölge esnafını da ziyaret ederek, sadece seçim dönemlerinde sahada olmadığını gösteren Milletvekili Hürriyet, öte yandan ilçenin yerel gazetelerinden olan Bölge Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Karabağ’ı ziyaret etti. Son olarak Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çayırova Şubesi Başkan Yardımcısı Günay Uzun ve yönetiminin misafiri olan Milletvekili Hürriyet, bölgede yaşayan Balkan Türklerinin durumları hakkında bilgi aldı. Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet özellikle muhtarlara bulunduğu ziyaretleri önemsediğini dile getirerek, “İlçelerimizde bulunan sorunları öğrenmek için muhtarların ayaklarına gidiyoruz” dedi.

MAHALLELERDE SORUNLAR BİTMİYOR

Açıklamasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Çayırova ilçemizde sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerini yaratmak adına sekiz muhtarımızı ziyaret ettik. Her muhtarımızın ayrı ayrı sorunları var. Şekerpınar Mahallemizin imar sorunları bulunurken, Özgürlük Mahallemizde okulun yerinin değiştirilmesi sorunu var. Çayırova’nın beş mahallesinin tam ortasında bulunan ve en merkezi okulu durumunda bulunan Fevzi Çakmak Lisesi yıkılarak kent meydanına dönüştürülecek. Okulun yeni taşınacağı alana ise bundan sonra öğrenciler servisle gitmek zorunda kalacak. Oysa, okul eski konumuna yakın bir alana yapılabilir” dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN

Her mahallenin ayrı ayrı sorunlarını bulunduğunu ve bu sorunların yerel yönetimlerce çözüm beklediğini sözlerine ekleyen Hürriyet, “Atatürk Mahallesi Semt Konağında Aile Sağlığı Merkezi doktor bulunamadığı için bomboş duruyor. Mahalle sakinleri başka mahallelerdeki ASM’lere gitmek zorunda kalıyor. İnönü Mahallemizde ise kentsel dönüşüm sorunları var. Cumhuriyet Mahallemizde ise Milli Savunma Başkanı Fikri Işık’ın 2019 yatırım planına dahil edileceği sözünü verdiği devlet hastanesi sözü unutulmuş gibi duruyor. Muhtarlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında sorunlarının çözüme kavuşması için kent dinamiklerinin harekete geçmesini sağlayacağız” açıklamasında bulundu.

yeni%cc%87-mahalle akse-mahallesi%cc%87 atatu%cc%88rk-mahallesi%cc%87 balkan-tu%cc%88rkleri%cc%87-derneg%cc%86i%cc%87 bo%cc%88lge-haber-gazetesi%cc%87 cumhuri%cc%87yet-mahallesi%cc%87 c%cc%a7ayirova-kaymakami emek-mahallesi%cc%87 i%cc%87no%cc%88nu%cc%88-mahallesi%cc%87 s%cc%a7ekerpinar-mahallesi%cc%87

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.