DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li kadınlara İl Başkanlarından ziyaret

CHP’li kadınlara İl Başkanlarından ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür Korkmaz dün CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimini ziyaret etti. Başkan Korkmaz, CHP’li kadınlara çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, bundan sonra daha etkin çalışmalarla partilerini iktidara taşıyacaklarını ifade etti.

“Şehitlerimiz OHAL’de de gelmeye devam ediyor”

Ziyarette ilk olarak konuşma yapan Başkan Çimen, “Ben terörün bir an önce durmasını istiyorum. O 5 ton bomba oraya nasıl girer, istihbarat nasıl çalışıyor? Neden çare üretilmiyor? Saldırıların bir an önce bitmesi en büyük isteğimiz. Ciğerimiz, kalbimiz her gün kanıyor. Bizler barışı istiyor, savaşı kesinlikle reddediyoruz. Bugün Sayın İl Başkanımız Sevim Pekyörür Korkmaz bizleri ziyaret ediyor. Kendisi her zaman Gölcük’e gelerek, çalışmalarımızda bizlere destek veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Pekyörür, “OHAL’de 5 ton bombayla askerlerimizi ve sivillerimizi şehit ediyorlar”

Pekyörür, “Dün kaybettiğimiz askerlerimiz ve sivillerimiz var. Onlar için başsağlığı yararlılar için acil şifalar diliyoruz. 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara’da emekçiler emeklerini savunmak için, çocuklar ümitleri, gençler umutları için gitmişti fakat saldırıyla hayatlarını kaybettiler. Faillerini hala bilmiyoruz. Bizlerin en büyük temennisi barış, mutluluk ve annelerinin ağlamaması. Bombalar patlatarak kardeşliği bozuyorlar. Bizler bu oyunu kadınlar olarak bozacağız. Yüreğine kor düşen anaların her zaman yanlarında olacağız. Haksızlığa dur demek için haklıların yanında olacağız. Şu anda Samsun’da 2 şehit var. Samsun felakette. Samsun ağlıyor. Bu ülkede her gün gelen şehitlerimiz var. 15 Temmuz şehitlerimizi de görelim ama her gün gelen şehitlerimiz de var. OHAL ilan ettiler. OHAL sadece batı bölgesinde. OHAL bize var. Sokağa çıkıp basın açıklaması yapamıyoruz, yürüyemiyoruz. Sadece biz OHAL var. O bölgede teröristler 5 ton bombayla geliyorlar, o bölgede OHAL yok sanırım. Mecliste Milletvekillerinin konuşmasına bile OHAL var. Söylenecek şey çok var ama diyecek bir şey bulamıyorum.”

dsc_4269 dsc_4277

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.