DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

D-130 Karayolu’nda çökme devam ediyor

D-130 Karayolu’nda çökme devam ediyor
02.10.2016
1.078
A+
A-

D-130 Karayolu’nda çökme devam ediyor

D-130 Karayolu Gölcük mevkii’nde meydana gelen çökmeler vatandaşları ve araç sürücüleri endişelendiriyor. İlçemizde artan trafik kazalarında yollar ne kadar etkili oluyor? Vatandaşlar Karayolları Müdürlüğü’nü yolda oluşan çökmeler konusunda uyarırken, bu yolda oluşan kazada yolun etkisinin oldukça büyük olduğunu belirttiler.

YOL KAZALARA ÖNEMLİ ETKEN

D-130 Karayolu ne kadar araç sürücülerine güven vermiyor. Özellikle yağışlı havalarda artan kazalara baktığımızda yolların kazalarda ne kadar etkili olduğu gözler önüne seriliyor. Gölcük’te bu bölgede bulunan yolların ağır tonajlı araçlar ile yoğun araç geçişine bağlı çökmeler meydana geliyor. Bazı vatandaşlar Gölcük’ün altyapısının kuvvetli olmadığını dile getirirken, bazı vatandaşlar  yolda oluşan çökmelerin trafik yoğunluğundan kaynaklandığını belirtiyor.  İlçemizde son yıllarda trafik kazalarında önemli artışlar var. D-130 Karayolu’nda her gün kazalarla karşılaşıyoruz. Trafik kazalarında maddi kayıpların yanında ölümlerin yaşanması herkesi üzüyor. Trafik kazalarında sadece yol tek başına etken değil. Araç sürücülerinin dikkatsiz davranması, trafik kurallarını hiçe sayması, hız yapması, uykusuz ve alkollü araç kullanması kazalarda başlıca etkenler oluyor.

YETKİLİLER UYUMAMALI

Gölcük’te D-130 Karayolu Mobil mevkiinde yer alan yolda gözle görülür çökmelerin yaşanması araç sürücülerini ve vatandaşları ürkütüyor. Bazı vatandaşların yolun karşısına geçtiği esnada yoldaki çöken kısım  yüzünden  düşmeleri yoldaki çökmenin ne boyuta geldiğini gösteriyor.

VATANDAŞLAR: “ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ

Bu duruma bir çözüm getirilmediği sürece daha çok kazaların yaşanacağını belirten vatandaşlar kazaların yaşanmadan önlem alınması gerektiğini söyledi. Mobil mevkii’nde yer alan yolda belirgin çökme olduğunu dile getiren vatandaşlar Karayolları Müdürlüğü’nün duruma kayıtsız kalmaması gerektiğini belirtti.

dsc_2363 dsc_2384

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.