DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DAKKON GENÇLİK ÇALIŞIYOR

DAKKON GENÇLİK ÇALIŞIYOR

Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kurulduğu günden bu zamana kadar Darıca gençliği adına faydalı olabilecek her türlü organizasyonda faal bir şekilde çalışarak ve Dakkon Gençlik Meclisi olarak kendilerinin düzenledikleri program ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Dakkon Gençlik Meclisi Genel Koordinatör Seda Vural ve Kadir Öztürk öncülüğünde Kent Konseyi Gençlik Meclisi yöneticilerinin aileleri ile tanışmak Dakkon Gençliği’nin neler yaptığını anlatmak ve daha çok Darıcalıya ulaşmak için ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Gençlere ileriki yaşamlarında ve özellikle de iş hayatlarında yardımcı olabilecek “Liderlik ve Yöneticilik” konulu eğitim programları ile gençleri geleceğe hazırlıyor. Manevi değerlerine de sahip  çıkan gençler yetiştirmek maksadıyla Ramazan ayında düzenledikleri “İftara Beş Kala” program ile iftar vaktinde yolda olan vatandaşlar oruçlarının aça bilmeleri için su ve hurma ikramında bulunmuşlardı. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan “Gönül Elleri Yardım Kampanyası” projesi ile gençlere yardım etme bilincinin aşılanması hedeflenmektedir.

HİKMET TATOĞLU’NDAN TAM DESTEK

Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi kurum ziyaretleri kapsamında Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hikmet Tatoğlu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında gençler yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken düzenleyecekleri “Gönül Elleri Yardım Kampanyası” detaylarını anlattılar. Ziyaret esnasında düşüncelerini aktaran Hikmet Tatoğlu “ Dakkon Gençlik Meclisinin çalışmalarını ilgi ile takip ediyor ve gençliğin yaptığı çalışmaları takdir ile karşılıyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Darıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak yapacağınız her türlü organizasyonda yanınızdayız.” dedi.

dakkon-2_21102016164413_jpeg_620_310_id_1163

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.