DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Topçular Mahallesi’nde çöp konteynırı tepkisi

Değirmendere Topçular Mahallesi’nde çöp konteynırı tepkisi

İlçemizde gerçekten ilginç görüntüler dikkat çekiyor. Değirmendere Topçular Mahallesi’nde yokuş alana koyulan çöp konteynırı adeta tehlike saçıyor. Çöp tenekesinin hareket etmesi halinde çok ciddi kazaların olmasına sebebiyet verebilir.

Kazalara sebep olabilir

Değirmendere Topçular Mahallesi’nde öyle bir görüntü var ki görenleri adeta şoke ediyor. Mahalleye belediye tarafından koyulan çöp konteynırı adeta tehlike saçıyor. Mahalle sakinleri bu durumdan oldukça tedirgin olduklarını ifade ederek, şu sözleri dile getirdi: “Mahallemizde bulunan çöp konteynırı yolun yokuş bölümüne konulmuş durumda, bu da çöp konteynırın hareket etmesine sebep olabilir ve üzücü kazalara sebebiyet verebilir. Bizler yetkililerden konteynırın tedbirle konulmasını istiyoruz. Çünkü bu konteynırlar tekerlekli ve yokuşta çöp konteynırı yola sürüklenebilir. Bizler bu durumun olmasından korkuyoruz. Bu sebeple yetkililerden sorunu çözmelerini istiyoruz” dedi.

img-20161026-wa0014 img-20161026-wa0015 img-20161026-wa0013

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.