DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“ESNAF; SADECE TİCARET YAPAN DEĞİL, BİZİ BİZ YAPAN VE DEĞERLERİMİZİ TAŞIYAN ARKADAŞLARIMIZDIR”

“ESNAF; SADECE TİCARET YAPAN DEĞİL, BİZİ BİZ YAPAN VE DEĞERLERİMİZİ TAŞIYAN ARKADAŞLARIMIZDIR”

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe esnaf ve sanatkarlar odaları ile bir araya gelmeye devam ediyor, bu günde Gölcük Esnaf ve Sanartkarlar Odalarıyla  bir araya geldi.

Hisareyn’de düzenlenen toplantıya; Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanısıra, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin ile Gölcüklü esnaf ve sanatkarlar katıldı.

Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Kaya, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı’nın konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında;  “Bu sabah esnafla buluşmalarımız kapsamında Gölcük’ün çok değerli Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlarının şahsında tüm Gölcüklülerin sofrasında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sıcak karşılama ve ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Dün hakkın rahmetine kavuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Sayın Mustafa Efe’ye de Rabbimden rahmet diliyorum.

“ESNAFIMIZIN HUZURU, RAHATI VE BEKLENTİLERİNİN KARŞILANMASI DA EN ÖNEMLİ VAZİFEMİZDİR”

Her esnaf buluşmasında apayrı bir mutluluk duyuyorum. Çünkü esnaf; bizi biz yapan, değerlerimizi taşıyan, bu toprakların Türklük ve Müslümanlıkla buluştuğundan itibaren mayası olan ahilik kimliğinin, kardeşliğimizin hem sağlayıcısı, hem de tamamlayıcısı bütün değerleri yaşatan temsilcileridir. Kapısı, gönlü ve sofrası her daim açık olan, harama, yanlışa ve haksızlığa kapalı olan, darda ve zordakinin yanında olan, insanı kazanmayı daha önemli sayan bir anlayışın temsilcileridir.  Esnaf; sadece ticaret yapan değil, bizi biz yapan, değerlerimizi taşıyan, Besmele ile kepengini açıp, şükrederek kapayan, bu ülkenin gelişmesine katkı koyan, bizim hem değerli, hem de en önemli çalışma arkadaşlarımızdır. Esnafımızın huzuru, rahatı ve beklentilerinin karşılanması en önemli vazifemizdir. 15 Temmuzdaki hain darbe kalkışmasında, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, devletine, demokrasisine, birlikte yaşama iradesine kast eden iç ve dış hainlerin kalkışmasında meydanlara en önde çıkan, göğsünü tanka, topa siper edip bu kalkışmayı bertaraf eden kardeşlerimizdir. Biz sizin hizmetinizde olmaktan gurur duyuyoruz. Bunu yaparken de her bir esnafımızdan güç alıyoruz.  Bu noktada görev yaptığım bütün illerde esnafımıza her zaman güvendim ve bu güvenimden dolayı da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kocaeli’mizde 2 yılı geride bıraktık. Her bir ilçemize dokunduk. Yönetim değil, yönetişim dedik. Tek tarafta karar almak ve göndermek doğru değil. En büyük onuru millete hizmet etmek olarak görüyoruz. 2 yılda gerek merkezi yönetimde bizlerin, gerek yerel yönetimde büyükşehir ve ilçe belediyelerinin uygulamalarında kullandığı yetkilerin hepsinde sizlerden gelen taleplerle hayatı kolaylaştırmak, yatırımlar ve hizmetler noktasında beklentileri üst noktaya taşımanın çabası içerisindeyiz.

 Kocaeli’mizin her bir köşesinde yaşam kalitesini en iyiye taşımanın mücadelesi içerisindeyiz.  Cuma günü yine Gölcük’te olacak ve yeni Adliye binasının açılışını gerçekleştireceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin şahsında ülkemize katkısı olan bütün esnaflarımıza helalinden bol kazançlar diliyorum. El birliğiyle daha nice güzel zamanlarda birlikte olmak” temennisinde bulunan Sayın Valimize, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman odanın ambleminin bulunduğu saat ve 2017 yılı ajandası takviminde bulundu.

Gölcüklü esnaf ve sanatkarların talep ve sorunlarını dinleyen Sayın Valimiz, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

2 3 1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.