DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Fatih Akyel: 3 puan almayı bildik

Fatih Akyel: 3 puan almayı bildik

Çok iyi oyun ortaya koymadıklarını ancak önemli olanın galibiyet olduğunu belirten teknik direktör Fatih Akyel, “Zorlu ve mücadeleci maçtı. Aman aman oynamadık ama 3 puanı almayı bildik” dedi

Sivas Belediyespor maçının çok zor geçtiğini ve bunda maç ve yol yorgunluğunun önemli rolü olduğunu belirten teknik direktör Fatih Akyel, “Bugün bizim için çok zor bir maç geçti. Hafta içi kupa maçı oynadık. Oyuncularımızda hem yol, hem maç yorgunluğu vardı. Bu oyunumuza da yansıdı. Rakibimiz ise kupa maçı oynamadı, dinlenmiş geldi. Bu onlar için avantajdı. İyi bir rakiple oynadık. Ligin en diri ekiplerinden biri” dedi.

ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK

Önemli olanın kazanmak olduğunun altını çizen teknik patron Akyel, “Maça iyi motive olduk. Çok aman aman futbol oynamadığımızı açık yüreklilikle söyleyebilirim. Ama önemli olan kazanmak, galip gelmekti. Bu 3 puan bizim için değerliydi. Çok zor oldu, mücadeleci geçti. Önemli olan 3 puandı, kazandık” şeklinde konuştu. Akyel, Sivas Belediyespor’un da genç ve koşan bir takım olduğunu ve tebrik etmek gerektiğini sözlerine ekledi.

EMİN ADIMLA İLERLİYORUZ

Ligde 3 maçlık yoğun trafiğine yeniden girdikleri hatırlatılan Fatih Akyel, “Bu periyodu en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Geldiğimiz günden beri yoğun bir maç trafiğimiz var. Allah’a şükürler olsun Ofspor maçını ve bu maçı almayı bildik. Büyükşehir Belediye Erzurum gibi bir takımdan da 1 puan aldık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” sözlerini kaydetti.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.