DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük ADSM de yenilikler bitmiyor

Gölcük ADSM de yenilikler bitmiyor

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Erkan Kaymak hastaların daha iyi randevu alması için yeni sistemler getirerek bütün takdiri topladı.

Kaymak, “Hastalar artık 24 saat tedavi olacaklar”

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi Başhekimi Dt. Erkan Kaymak dün yaptığı basın açıklamasında hastaların daha iyi muayene olması için randevular da yeni sisteme geçtiklerini söyleyerek mesai bitiminden sonrada hasta bakımına devam ettiğini belirtti. Kaymak sözlerine şu şekilde devam etti: ” 2014 yılı sonunda hizmete açılan Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’miz, kısa sürede tam kapasiteye ulaşmış bulunuyor. Şu an itibariyle 24 saat diş hekimi ve bir protez uzmanı diş hekimimizle birlikte, daha önce gece 24.00’a kadar yürüttüğümüz acil diş sağlığı hekimliği hizmetlerini 24 saate çıkarmış durumdayız. Mesai sonrasında ağız ve diş sağlığı bakımından acil gelişebilecek durumlar için bir nöbetçi diş hekimimiz tarafından gerekli işlemlerin yapılması mümkün olacaktır. Gölcük ve bölge halkımız için çok önemli bir hizmet olduğu kanaatindeyiz.

 Çok önemli hizmetler sunmak için elimizden geleni yapıyoruz

 Merkezimize başvuran hastalarımız, Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden (182 nolu telefon veya internet üzerinden) randevu alarak hekim seçme uygulaması çerçevesinde tedavi sürecini planlayıp işlemlerini yaptırabilirler. Ayrıca merkezimizde hafta içi Salı ve Perşembe günleri 17.00 – 19.00 saatleri arasında mesai dışı çalışma uygulaması devam etmektedir. Hastalarımız mesai dışında Merkezi Hastane Randevu sistemi üzerinden mesai dışında çalışmakta olan hekimlerimize de randevu alarak başvurabilirler. Kurumumuza gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Bizler Gölcük ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çalışanları olarak üzerimize düşen görevlerin ve sorumlulukların bilincindeyiz. Diş hekimi sayımızın artmasıyla ve tüm personelimizin özverili çalışmasıyla daha verimli hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Amacımız ağız ve diş sağlığı yönünden Gölcüklü hastalarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve sağlıklı bir şekilde hayatlarını idame ettirmelerine katkıda bulunmaktır.

img_7078

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.