DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Halıdere Bağçeşme ile 1-1 berabere kaldı

Halıdere Bağçeşme ile 1-1 berabere kaldı
09.10.2016
1.247
A+
A-

Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Bağçeşmespor sahasında Play-Off iddiası ile sezona başlayan Halıdere Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı ve ilk kez puan kaybetti.

Halıdere ikici yarıda açıldı

Bağçeşme Ali Osman Topal Stadı’ndaki maçta ilk iki maçını da kazanan Bağçeşmespor daha etkili bir futbol ortaya koydu. Mücadelenin 38. dakikasında Bağçeşme’nin genç yıldızı Safa attığı golle soyunma odasına takımının 1-0 önde girmesini sağladı. İkinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. 51’de Ömer’in şık golü ile skora denge geldi.

Bağçeşme kırmızı kart şoku yaşadı

Kalan dakikalarda Harun Kayraldağ’ın çalıştırdığı Bağçeşmespor öne geçmek için elinden geleni yaptı ancak Veli Akbaş’ın çalıştırdığı Halıderespor iyi bir takım savunması örneği göstererek rakibine teslim olmadı ve Bağçeşme’den 1 puanı kopardı. Bitime 11 dakika kala Bağçeşme’de Üsame gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

 

90552

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.