DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Halk Eğitim’de kurslar başladı

Halk Eğitim’de kurslar başladı

Gölcük Halk eğitim Merkezi tarafından açılan kurslar ev hanımları ve elinde meslek olması isteyen herkes yoğun ilgi gösteriyor.

210 kurs açıldı

Gölcük Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslara kursiyerler yoğun ilgi gösteriyor. Her yıl bir çok branş da kurs veren Halk Eğitim Merkezi bu yılda bir çok branş da kurs vermeye başladı. İlçemizde çoğu kişinin elinde meslek olarak açılan kurslar tarafından Halk Eğitim Vatandaşın da takdirini topluyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda bir çok branş var bunlardan bazıları şu şekilde;  Kalorifer ve Doğalgaz ateşciliği, bilgisayar diksiyon, Okuma Yazma kursu, Üniversiteye Hazırlık kursu, Yabancı Diller, Osmanlıca, İş güvenliği, İlk Yardım, Hasta Bakımı, Güvenli İnternet Kullanımı, Takı Tasarımı, İğne Oyası, Bilgisayarlı Muhasebe, Aile eğitimi vb kurslar dahilinde bir çok kurs hizmete girecektir.

Açılan kurslar tüm vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor

Yapılan bu kurslar sonrası verilecek olan belge sayesinde bütün kursiyerler iş bulma kolaylığından yararlanacak. Toplam olarak 160 KOMEK kursu ve 210 yakın kurs açıldı. En önemli olanı ise Dershaneler kapandıktan sonra Üniversiteye Hazırlık için açtığımız kurs oldu. Şu an kursa kayıt olan öğrenci sayısı 101 kişi. Gölcük genelinde açılan bu kurslar tüm halk tarafından yoğun ilgi görüyor.

mehmet-haviz-arvas

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.