DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İLÇEMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYOR

İLÇEMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Gölcük Belediyespor Taekwondocuları Konya’da

Gölcük Belediyespor Taekwondo takımı 7-11 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında İlimizi ve Gölcük Belediyespor Kulübünü 4 sporcuyla temsil edecek.

HEDEF DERECEYLE DÖNMEK

7-11 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda, Gölcük Belediye Spor Kulübü 4 sporcu ile  İlçeyi ve İlimizi önceden olduğu gibi başarılı bir şekilde temsill ederek, en iyi derecelerle geri dönmenin planlarını yapıyor. Gölcük Belediyespor antrenörleri Zabit Pustu yönetiminde turnuvaya düzenli ve sıkı bir çalışma disiplini içerisinde, en hazır şekilde yola çıktılar ve kürsü dereceleri el etmek için gereken mücadeleyi verecekler.

ŞAMPİYONAYI OLDUKÇA ÖNEMSİYORLAR

Konya Selçuklu Üniversitesi Kampüs spor salonunda yapılacak olan turnuvada 1. olan sporcular Kanada’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazanacak. Bu anlamda 55 kiloda Songül Nur Boğaz, 45 kiloda Sercan Celil yaşar, 63 kiloda Ayşe Nur Uçar, 68 kiloda Turgut Narın ringe çıkacak. Kocaeli’yi ve Gölcük’ümüzü gururlandırmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyleyen sporcular, hedef bu şampiyonadan da madalyalarla dönmek amacıyla sonuna kadar mücadele vereceklerini, Kanada’da düzenlenecek olan dünya şampiyonası biletini elde etmek için de ekstra bir moralle buna önem vereceklerini dile getirdiler.

33da4ec1-2163-4f19-a8ff-fdcfe235a164 img_5337 2e5433b8-5c57-495e-b280-f54410017f2c

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.