DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“KARAMÜRSEL MARKA İSİM OLACAK

“KARAMÜRSEL MARKA İSİM OLACAK

İlçe Esnaf ve Sanatkârlar Odaları ile gerçekleştirilen buluşmanın 4’üncüsü Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ‘nun katılımları ile Karamürsel İlçemizde gerçekleşti.

Esnafla buluşma programına; Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya,  İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Karamürsel Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Şoförler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Adem Sevinç, Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun , Karamürsel Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Yanık ile Karamürselli esnaf ve sanatkarlar katıldı.

Vali Güzeloğlu, “Esnaflar aynı zamanda yönetim sorumluluğumuzun en önemli paydaşları ve bizimle o sorumluluğu taşıyan arkadaşlarımızdır”

Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu’ nun konuşmalarının ardından Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “Esnaf; Sadece ekonomik faaliyet yapan değil, as olan da bizim için birlik ve beraberliğimize katkı veren huzur ve güvenimizi temin eden bir duruşu sergileyen, bizi biz yapan, değerleri geçmişten bu güne ve geleceğe taşıyan gönül zenginliğinin adıdır. Müslüman ve Türk kimliğiyle buluşturulduğumuzdan buyana ahilik dediğimiz kardeşliğin, birlik ve beraberliğin sağlayıcısı, taşıyıcısı olan, temsil eden bir yapıdır. Esnaflar aynı zamanda yönetim sorumluluğumuzun en önemli paydaşları ve bizimle o sorumluluğu taşıyan arkadaşlarımızdır. 15 Temmuz’daki hain darbe kalkışmasında, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, devletine, demokrasisine, birlikte yaşama iradesine kast eden iç ve dış hainlerin kalkışmasında meydanlara en öne çıkan, göğsünü tanka, topa siper edip bu kalkışmayı bertaraf eden kardeşlerimizdir. Biz sizin hizmetinizde olmaktan gurur duyuyoruz. Bunu yaparken de her bir esnafımızdan güç alıyoruz.  Bu noktada görev yaptığım bütün illerde esnafımıza her zaman güvendim ve bu güvenimden dolayı da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Esnafın huzurunu temin etmek hem bizim asli vazifemizdir hem de bu ülkenin birliğine büyük hizmettir. Özellikle esnafımızla buluşarak, yaşanan, gündemde olan konuları sizlerden dinlemek ve anında bunlara çözüm üretebilmek adına bu toplantıları çok önemsiyoruz. Karamürsel’deki esnafımız olarak sizlerin insanımıza hizmet verirken de mutlu olmanızı sağlamak kamu yönetiminin de temel vazifesidir. Sorun olarak her ne varsa çözümünün bir parçası olmak, çözümüne katkı vermek ve paylaşmaktır. Tek bir amacımız var bugünümüzü ve geleceğimizi dünden daha iyi yapmaktır. Desteklenen ve devam eden projelerde Karamürsel, Marmara’nın ve Kocaeli’nin çok özel ve güzel kimliğini daha fazla kitlelere taşımada bir marka isim olacak.Bunu hep birlikte yapacağız. Bu buluşmanın sonrasında da iletilen konular, paylaşılan düşünceler ve öneriler değerlendirilecektir. Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyen” Vali Güzeloğlu, Karamürsel Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Aydın günün anısına Sayın Valimizin isminin yazılı olduğu tablo takdim ettiler.

Karamürsel İlçemizde bulunan esnaf ve sanatkarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Güzeloğlu, onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

07 08 09 11 01 02 03 04 06

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.