DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kartepe Spor Salonu tamamlandı

Kartepe Spor Salonu tamamlandı

Büyükşehir’in Kartepe ilçesinde inşa ettiği spor salonu tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşa edildi. Yapım çalışmaları tamamlanan projenin iç kısmındaki uygulamalar da sonlandı. 2 bin 500 metrekare kullanım alana sahip olan 2 katlı tesiste; basketbol, voleybol, hentbol oyun sahası ile güreş, karate gibi mücadele sporları yapılabilecek.

DOPİNG KONTROL ODASI DA VAR

Doping kontrol odasının da yer aldığı salonda hakem odası, güreş, taekwando, karate gibi salon sporlarının yapılacağı 2 adet antrenman salonu, antrenör odası, teknik odalar, yönetim odası, dinlenme salonu, sağlık odası, ısıtma merkezi ve duş ve tuvaletler bulunuyor.

ÇOK AMAÇLI SALON

2500 metrekare oturum alanına sahip ve 2 kattan oluşan kapalı spor salonunda; hentbol, basketbol, voleybol antrenman ve müsabakalarının yapılabileceği 22,5×44 metre oyun sahası, bayan ve bay soyunma odaları da bulunuyor.

1-4 1-5 1-7 1-2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.