DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaybedilen 2 puana üzülüyoruz”

Kaybedilen 2 puana üzülüyoruz”

Kocaelispor’da Bayburt üzüntüsü

Kocaelispor, Bayburt karşısındaki beklenmedik puan kaybı ile zirve yarışında önemli bir yara aldı.

 Zorlu Karacabey deplasmanından üç puan çıkartıp grupta ikinci sıraya yükselen Kocaelispor, kendi sahasında puan dağıtmaya devam ediyor. Önceki gün Bayburt Özel İdare’yi konuk eden Yeşil-Siyahlı ekibimiz 1 puanla yetinirken, bu sezon evindeki 5’inci maçta puan kaybını 6’ya çıkardı. Dışarıdan getirdiğini içerde kaybeden Kocaelispor ciddi fırsatlar tepiyor. Başladığı skorla biten Bayburt maçını değerlendiren teknik sorumlu Ümit Metin Yıldız, “Düşünmediğimiz bir kayıp oldu. Önceki maçlara göre biraz eksik kaldık. Çok da dirençli bir takım vardı karşımızda. Kazanamadığımız için üzgünüz.  9’ncu maç oldu. Bu tür dalgalanmalar olacaktır” dedi.
Yıldız,“Daha dikkatli oynamalıyız”

Yıldız, sonucun normal olduğunu belirterek, “Kazanmayı hak edecek oyun oynamadık. Son dakikalarda baskı kurduk ama biraz geç kaldık.  Yen yine de son ana kadar disiplinli bir şekilde kazanmak için ellerinden geleni yapan futbolcularımı kutluyorum” dedi. Seyircisiz oynamayla ilgili görüş belirten Yıldız, “Tabi taraftarın olmaması önemli bir etken. Eksikliğini ciddi şekilde hissettik. Sıkıntıya düştüğümüz anlarda taraftarımız bizi ateşliyordu. Bundan yoksunduk. Ancak bu mazeret değil. Koşullara ayak uydurmak zorundayız. Yapacak bir şey yok, bu maç geride kaldı. Böyle sonuçlarla yol alacağız, inşallah lig bitiminde hedeflediğimiz yerde oluruz” dedi.

Bu hafta bay geçirecek

Kocaelispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, Bayburt maçı sonrasında bay haftasını dikkate alarak takıma iki gün izin verdi. Dünü ve bugünü izinle geçirecek olan Yeşil-Siyahlı ekibimiz Çarşamba gününden itibaren hazırlıklarına başlayacak. Teknik patron Yıldız, hafta sonu için bir hazırlık maçı planladıklarını söyledi. Futbol şubesi uygun takımlarla bağlantıya geçti. Kocaelispor bir sonraki maçını önümüzdeki hafta içi 2 Kasım çarşamba günü İstanbul’da Kartalspor ile oynayacak. Temsilcimiz 4 gün sonra ise evinde Altay ile karşılaşacak.

kocaelispor

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.