DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor’un yanındayız

Kocaelispor’un yanındayız

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz, küme düşme cezası ile karşı karşıya kalan Kocaelispor’a destekleyici açıklama geldi.

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz,

Kocaelispor bu kentin;

Armasıdır.

Asaletidir.

Tarihidir.

Heyecanıdır.

Direnişidir.

Kocaelispor;

Bu kentin kendine olan saygısı,

Halkın sevgisini gösterme şeklidir.

Kocaelispor;

Karşılıksız sevgidir.

Kocaelispor;

Bu kentin çocukları, gençleri, yaşlıları, kadınlarıdır…

Kocaelispor;

Bu kentin çıkmaz sokaklarıdır…

Kocaelispor;

Bu şehrin ta kendisidir.

Tarihi büyük başarılarla, büyük fedakarlıklarla, emekle, sevgiyle, hoşgörüyle yazılmış Kocaelispor’un bu kente sağladığı katma değeri sözle ifade etmek mümkün değildir. Şehrimizi dünyaya tanıtan, sokak satıcılarından esnafına, sanayicisinden siyasetçisine kadar herkesin faydasını gördüğü Kocaelispor bugün kaderini yeniden yazmaya çalışıyor, direniyor. Uzun süredir ekonomik darboğazdan geçmeye çalışan ve bugüne kadar hep bir yol bulmuş olan Kocaelispor’un şuan karşı karşıya kaldığı sorun da el birliğiyle çözülmelidir. Şahsımın da bir parçası olduğu, gönül verdiği bu büyük camia inanıyorum ki bu sorunu da aşacaktır. Şahsım ve kulübüm olarak Kocaelispor’un yanında durduğumuzu, üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyu huzurunda beyan ederiz.”

77032

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.