DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez Belediyesi´nden Yollara Onarım

Körfez Belediyesi´nden Yollara Onarım

Körfez Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol yapım, asfalt yama ve asfaltlama çalışmalarıyla Körfez’e bakımlı ve kullanışlı yollar kazandırıyor.

Çalışmalar Titizlikle Sürdürülüyor

Alt Yapı nedeni ile bozulan ve yeni açılan yollar ile birlikte Körfez’de ulaşımı kolaylaştıran, aynı zamanda kente güzel bir çehre kazandırmaya çalışan Körfez Belediyesi, çeşitli nedenlerle yıpranan yollara yama asfalt yaparak bu yöndeki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yeniyalı Mahallesi Hürriyet Bulvarında yıpranan bölgelerin bakım-onarımların gerçekleştiren belediye ekipleri zaman kaybetmeden belirli programlar dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Mimarsinan Mahallesi Elifli Sokakta İşlem Tamam

Halkın çalışmalardan herhangi bir mağduriyet yaşamaması tüm önlemleri alan Körfez Belediyesi, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısı ile Körfezlilerin takdirini kazanıyor. Halkın taleplerine en hızlı bir şekilde cevap veren bir belediye konumuna ulaşan Körfez Belediyesi, vatandaşların istek ve taleplerini en ön planda tutuyor. Bu kapsamda Elifli Sokak sakinlerinin taleplerinin yerine getirilmesi memnuniyetle karşılandı.

Vatandaşlar Memnun

Körfez Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar; “Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran’a göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Kendisine ne zaman bir talepte bulunursak bulunalım bu isteğimizi en iyi şekilde yerine getiriyor.” İfadelerine yer verdiler.

2 3 1

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.