DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kültür Dernekleri Platformundan Samsunlulara HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kültür Dernekleri Platformundan Samsunlulara  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
23.10.2016
1.001
A+
A-

Kültür Dernekleri Platformundan Samsunlulara

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz haftalarda başkanlığı Kurtça Kaygısız’dan devralan Gölcük Samsunlular Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Reşat Akın’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Başkan Akın’ı Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akın, ”Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Gölcük için gerçekten çok önemli”

Gölcük Samsunlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Reşat akın kendisini ziyaret eden Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Akın, ”Ziyaretiniz beni oldukça mutlu etti. Kurtça başkandan aldığım bu görevi elimden geldiğince yerine getirip, derneğimi hak ettiği yerlere taşıyacağım. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Gölcük için gerçekten çok önemli. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Denlikol, “Reşat kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyoruz”

Başkan Denlikol ziyarette şu konuşmayı yaptı: “Gölcük Samsunlular Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Reşat kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyoruz. Samsunlular derneği dernekler platformumuza üye olan dernek. Samsunlar derneği ile platformumuz önümüzdeki süreçte de güzel işlere de imza atacaktır.”

dsc_4369 dsc_4366

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.