DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Başak ve Kerem çifti hayallerini gerçek yaptı

İlimizin ve ilçemizin saygın ve değerli ailelerinden Suzan ve Fazlı Emen güzeller güzeli kızları Başak Emen ile Zemine ve Kemal Bal çiftinin yakışıklı oğulları Kerem Bal ile dünya evine girdi. Başak ve Kerem çiftinin nikahını Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım kıydı.

Nikahı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kıydı

İlimizin ve ilçemizin saygın ailelerinden Suzan ve Fazlı Emen güzeller güzeli kızları Başak Emen ile Zemine ve Kemal Bal çiftinin yakışıklı oğulları Kerem Bal geçtiğimiz hafta sonu Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi’nde hayatını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Başak ve Kerem çiftinin düğün törenine katılım oldukça yoğun olurken, çiftin nikahını Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kıydı. Gelin Başak Emen’in Şahitleri İzmit Atılım Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Sevim Ölmez ile Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi Eski Müdürü Mehmet Toluç olurken Damat Kerem Bal’ın şahitleri ise Kaytazdere Eski Belediye Başkanı Ercan Reyhan ile Tüpraş’dan emekli Arif Baştürk oldu.

Yıldırım, “Çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum”

Çiftin nikahını kıyan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, evlilik cüzdanını Gelin Başak Emen’e verdi ve şu sözleri dile getirdi: “Bugün nikahını kıydığımız Kerem ve Başak çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Evlilik çok önemli kurumdur. Umarım her gününüz bugünkü gibi mutlu olur” dedi.

Mutluluklar görülmeye değerdi

Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen düğün töreninde Başak ve Kerem çiftinin aile yakınları, dostları ve sevenleri oldukça eğlendi. Düğüne katılanlar çifte ömür boyu mutluluklar temennisinde bulunurken, doyasıya eğlendiler. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak Başak ve Kerem çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

ice-1 ice-2 1-sayfaya

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.