DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Aslı ve Berkan çifti hayallerine kavuştu

İlimizin ve ilçemizin saygın ve değerli ailelerinden Şükran ve Abdulkadir Madenüs çiftinin yakışıklı oğulları Berkan Madenüs ile İlknur ve Erdoğan Özışık çiftinin güzeller güzeli kızları Aslı Özışık dünyaevi’ne girdi.

Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu

Dolphin Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah törenine Madenus ve Özışık ailelerinin akrabaları, sevenleri ve dostları yoğun katılım gösterdi. Genç çiftin nikâh töreninde mutlulukları görülmeye değerdi. Aile yakınları ve sevenleri Aslı ve Berkan çiftine yoğun ilgi gösterirken, mutluluk temennilerini ilettiler. Aslı ve Berkan çiftinin nikah şahitliğini Barış Erkılıç, Tülin Aydın, Hakan Yurt, Gizem Taş, Sevda Demir, Şeyma Ülger yaparken, çiftin nikah cüzdanı Gelin Aslı Özışık’a verildi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak Aslı ve Berkan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

kesin-girecek 214 1-sayfa kesin-2 kesin-3 kesin-4

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.