DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘’Ortak akılla hareket ediyoruz’’

‘’Ortak akılla hareket ediyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Gebze Şube Yönetimi’ni ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu,

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti. Kent yönetiminde Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) fikirlerine değer verdiğini bir kez daha ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Tüm STK’larla iyi bir iletişim kurarak, kentin yönetiminde ortak akılla hareket ediyoruz. Her fikir ve her düşünceye duyarlı oluyoruz. Yerel yönetimde katılımcı demokrasinin örnekleri sergiliyoruz” dedi.

ÇOĞULCULUK ANLAYIŞINDAN TAVİZ VERMEDEN YÖNETİYORUZ

Gebze çalışma ofisinde ağırladığı İnşaat Mühendisleri Gebze Şubesi yönetimiyle, kentin gelişimi konusunda görüş alışverişinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Şehrin markalaşması anlamında teknik alanda yetişmiş insanlarımızın bizlere dönük katkılarını çok önemsiyoruz. Bizler yaşadığımız şehri çoğulculuk anlayışından taviz vermeden yönetiyoruz. Bundan dolayı sizler gibi Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelmeyi asla ihmal etmiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

insaat-muhendisleri-gebze-sube-yonetimi-ziyaret

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.