DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Selçuklu Belediyesi, Kılavuz Gençlik Projesi’ni inceledi

Selçuklu Belediyesi, Kılavuz Gençlik Projesi’ni inceledi

Büyükşehir’in gençlik için yaptığı önemli çalışmalardan olan “Kılavuz Gençlik Projesi”, Konya Selçuklu Belediyesi heyetince yerinde incelendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın bir neslin dünya insanı olması amacıyla hazırladığı ve uygulamaya koyduğu, Türkiye çapında da ödüllü olan ‘’Kocaeli Kılavuz Gençlik Modeli”, il ve ilçe belediyelerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Daha önce de birçok belediyenin yakından takip ettiği gençlik çalışmaları, bu sefer de Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki heyet tarafından yerinde incelendi.

BİRİMLERİN SUNUMU YAPILDI

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi bizzat ziyaretçilere eşlik ederek, projenin sacayaklarını oluşturan birimleri ve detaylarını anlattı. Ziyaretlerin öncesinde başkan ve beraberindeki heyete Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ensar Demir sunum yaptı. Sunumda Kılavuz Gençlik Projesini oluşturan; Bilgievleri, Akademi Lise, Uluslararası Öğrenci Birimi, Akademi Üniversite, Gönüllü Gençlik Liderliği Ve Spor Okulları tanıtıldı.

HEYET PROJEYE HAYRAN KALDI

 Aytepe yaylasında yer alan Diriliş-1 ve Diriliş-2 gençlik kampları, Akademi Lise ve Bilgievi binalarını ziyaret eden konuk belediye başkanı Altay, yapılan hizmetler karşısında hayranlığını gizleyemedi. Altay, “Kocaeli Büyükşehir’in gençlik için yaptığı çalışmaları duyduğumuzda heyecanlandık ve yerinde görmeği istedik. Görüyoruz ki; çok güzel işler başarmışsınız. Belediyelerin asli görevleri olan köprü, yol, kavşak gibi işleri en iyi şekilde yapıp, bir de görevi olmadığı halde genç nesiller için böylesine güzel çalışmalar yaptığı için Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve ekibini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

img_6186 img_6082 img_6084 img_6090 img_6096 img_6103 img_6110 img_6112 img_6123 img_6147 img_6150 img_6170

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.