DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SUUDİ TAKIMINA HAZIRLIK MAÇINDA ACIMADI

SUUDİ TAKIMINA HAZIRLIK MAÇINDA ACIMADI

Gölcükspor haftayı dinlenerek geçiriyor

Son maçında sahasında kaybederek, düşme hattına inen Gölcükspor’da moraller bozuk. Temsilcimiz bu haftayı bay geçiriyor. Temsilcimiz bay olarak geçirdiği haftayı hazırlık maçıyla değerlendirdi. Suudi Arabistan U-21 takımıyla İhsaniye’de karşılaşan temsilcimiz rakibini 5-1 gibi farklı yenerek, moral kazandı.

“Herhangi bir karar almadık. Gidişatla ilgili görüşme yaptık”

Bay haftası olmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam eden Kırmızı-Siyahlılar geçtiğimiz gün Kavaklı Tesisleri’nde antrenmanlarını sürdürüyor. Gölcükspor’lu futbolcular gerçekleştirdiği antrenmanda kendi aralarında top çevirirken, Başkan Ahmet Şahin, geçtiğimiz Cuma günü teknik direktör Yusuf Tokuş ile görüşme yaptı. Bir saat süren bu görüşmenin ardından Tokuş futbolcularının yanına gelerek bir toplantı yaptı. Tokuş, Başkan Şahin’in mesajlarını futbolculara iletip bir an önce kötü gidişata son vermek zorunda olduklarını söyledi. Başkan Ahmet Şahin Tokuş ile yaptığı görüşmeyle ilgili olarak, “Herhangi bir karar almadık. Gidişatla ilgili görüşme yaptık. Karamsarlığa kapılacak bir durum yok. Gerekli önlemleri alıp inşallah toparlayacağız” dedi.

Gölcükspor’dan farklı tarife

Temsilcimiz bay olarak geçirdiği haftayı hazırlık maçıyla değerlendirdi. Kırmızı Siyahlılar İhsaniye Stadı’nda Suudi Arabistan U-21 takımıyla çıktığı hazırlık maçını 5-1 gibi farklı skorla yendi. Gölcükspor’a bu galibiyet adeta ilaç gibi geldi.

golcukspor-2 golcukspor

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.