DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEBRİKLER

TEBRİKLER

Terzioğlu Spor Kulübü sporcuları Marmara Şampiyonu oldu

Gölcük Halk Eğitim Merkezi bünyesinde spor hizmeti veren Terzioğlu Spor Kulübü sporcuları Kick Box ve Muay Thai iller arası yapılan müsabakalarda takım halinde Marmara Şampiyonu olarak ilçemize büyük bir gurur yaşattı.

İlçemize büyük bir gurur yaşattılar

Kick Box ve Muay Thai spor dallarında şampiyonalara katılan Terzioğlu Spor Kulübü sporcuları başarılarını bir kez daha kanıtladı. İller arası gerçekleştirilen şampiyonada güçlü rakiplerini tek tek yenen sporcular takım halinde şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadılar. Gölcük Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Terzioğlu Spor Kulübü başarılarının tesadüf olmadığını herkese gösterdi. Sporcular şampiyonada gösterdikleri performans ile Marmara Şampiyonu oldu. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil eden Terzioğlu Spor Kulübü Sporcularını, Antrenörleri ve sporculara her daim destek olan aileleri tebrik ediyoruz.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.