DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TOSUNOĞLU’NU UNUTMADIK

TOSUNOĞLU’NU UNUTMADIK

10 Ekim 2014 tarihinde kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Gazeteci Murat Tosunoğlu için Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Gebze’de mezarı başında bir anma etkinliği düzenledi. Cemiyetin üyesi ve Kocaeli Gerçek Gazetesi’nin de kurucusu olan Murat Tosunoğlu için, ölümünün ikinci yıl dönümü olan 10 Ekim Pazartesi günü Gebze Mezarlığı’nda kabri başında gerçekleştirilen anma etkinliğine, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, ilçe yöneticisi İsmail Sungur, Eski il Gençlik kolları Başkanı Gökhan Orhan, eski il yöneticisi Ali Sınırtaş, Pir Sultan Abdal Dernek Başkanı Hüseyin Altay, GESDER Başkanı Bülent Işık, meslektaşları İsa Turhan, Aysun Erenkaya, İsmail Hakkı Erenkaya, Mustafa Arslan, İrfan Yormaz, Ercan Sarıçam, Büşra Kaya, Emrah Dursun, Dilan İncesu ve Serhat Yavuz katıldı.

Kuran’ı-Kerim okunarak, dua edilmesinin ardından yapılan anma programında açılış konuşmasını yapan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, “İnsanın geride bıraktığı en büyük serveti mal mülk değildir. Arkasından iyi insandı denebilmesi ve dostları en büyük servettir. İşte iyi insanların mirası ise bugün sizler gibi dostların mezarı başında onu hayır dua ile anmasıdır. İyi bir dost aramızdan ayrıldı. Onu her 10 Ekim tarihinde anmaya devam edeceğiz. Murat Tosunoğlu iyi bir arkadaş ve iyi bir gazeteciydi” dedi. Altun ayrıca, Ardahanlı olan Murat Tosunoğlu için Hanak ilçesinde isminin bir caddeye verildiğini hatırlatarak, “Meslektaşımızın ismini Ardahan’da da yaşatılmasını sağlayan Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya’ya ve tabelayı yaptıran CHP’li meclis üyesi Dilek Tan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ardından meslektaşları ve dostları Murat Tosunoğlu ile ilgili anılarını paylaşarak rahmet dileklerinde bulundular.

dsc01557 dsc01570 dsc01594 dsc01554

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.