DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli 17°C
Gök Gürültülü

Usta pastacılar KO-MEK’te yetişecek

Usta pastacılar KO-MEK’te yetişecek
09.10.2016
996
A+
A-

 

 

Halk Üniversitesi KO-MEK’te kurum içi eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

 

Kocaeli’nin 12 ilçesinde 43 kurs merkezi ile 12 eğitim sezonu boyunca 315 farklı branşta 419 bin 292 kişiye profesyonel eğitim hizmeti sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), yeni eğitim sezonuna girerken de her zaman olduğu gibi sürdürülebilir ve güncellenen eğitim anlayışı ile kurum içi eğitim çalışmaları yapıyor.

 

KURUM İÇİ EĞİTİME DEVAM

 

Öğrenmenin sınırının olmadığı bilincini düstur edinerek her branştan usta öğreticilerin zamanın ihtiyaç ve şartlarına göre öğrenmesi gereken konularda kendilerini geliştirmeleri, kursiyerlere daha iyi eğitim hizmeti verebilmelerini sağlamak amacıyla, her branşla alakalı gelişmeleri takip ederek bireysel ve mesleki gelişimlerini sağlayan KO-MEK, pastacılık ile alakalı farklı tekniklerin anlatıldığı kurum içi eğitim çalışması gerçekleştirdi.

 

PASTACILIKTA FARKLI TEKNİKLER

 

KO-MEK Yenikent Kurs Merkezi usta öğreticilerinden Sibel Gülsün tarafından verilen eğitimlerde keskin kenar pasta eğitimi, şeker hamuru kaplama, kara tahta el boyaması ve pasta süsleme teknikleri konularına değinilirken ayrıca yeni eğitim öğretim sezonu ile alakalı usta öğreticilerle değerlendirme ve planlamalar yapıldı.

 

LEZZET USTALARI

 

Sibel Gülsün, Arzu Ilıca, Fatma Zehra Mermer, Gizem Alçık, Gizem Kesen, Gülcan Reka, Halenur Günel, Halide Gülen Aksut, Aslı Kartal Gülçin Aladağ’dan oluşan usta eller, lezzetin sırlarını KO-MEK kursiyerlerine anlatacaklar.

 

KAYITLAR İÇİN ACELE EDİN

 

Bu güne kadar Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanında toplam 4 bin 996 kişiye eğitim verilen KO-MEK’te, sadece pastacılık branşında tam 2 bin 16 kursiyer eğitim gördü. Bu eğitim kervanında yer alma ayrıcalığını isteyenler, dolmak üzere olan kontenjanlarda yerlerini alabilmek için en yakın kurs merkezlerine ya da www.komek.org web sitesi başta olmak üzere sosyal medya hesaplarından takip ederek başvurularını yapabilirler.

image-1 image-4

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.