DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vekil Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu oldu

Vekil Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu oldu

KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek gündeme dair konuları konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekilleriyle yaptığı görüşmeye katıldı. Birliktelikte, Türkiye’de ve Dünya’da ki yaşanan son gelişmeler ele alındı.

GELİŞMELERİ KADIN GÖZÜYLE DEĞERLENDİRDİK

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KEFEK ve AK Parti Kocaeli Milletvekili ile beraberinde ki Milletvekilleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren görüşme sonrası çıkışta bir açıklama yapan Katırcıoğlu, “Cumhurbaşkanımızla ülkemizin içerisinde yaşanan gelişmeler ile komşu coğrafyalarda yaşanan ve bizi direkt ilgilendiren olayları kadın gözüyle değerlendirdik. Tespitlerimizi ve bunun yanında önerilerimizi de Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik” dedi.

2023 HEDEFLERİNE ULAŞACAĞIZ

15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizde yaşanılanları milletimizin devletine sadakati sayesinde derdest edildiğini de vurgulayan KEFEK ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu, “Cumhuriyetimizin 93’üncü yılında ülkemizin büyüyen ve gelişen rotasına engel olmak isteyenlere karşı mücadelemiz devam edecektir. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. 15 Temmuz ve sonrasında ki kararlılık, İstiklal Harbi’ndeki kararlılıkla mücadele edilmektedir. FETÖ mensubu hainleri ve bu urun ülkemiz içerisinden atılmasını milletimizle birlikte sağlayacağız. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne denk gelen 2023 hedeflerimize yine milletimizle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

kefek-baskani-katircioglu-cumhurbaskani-erdogan-ile-gorustu

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.