DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yardıma muhtaç aileler için kışlık yardımı başladı

Yardıma muhtaç aileler için kışlık yardımı başladı
23.10.2016
1.002
A+
A-

Yardıma muhtaç aileler için kışlık yardımı başladı

İHH Gölcük Temsilcisi Dinçer Koç, “Yardıma muhtaç ailelerimiz için , kışlık yardımlarımız başladı” dedi

Yardıma muhtaç olan ailelere ulaşarak, yardım eli uzatan İHH, hem yurt içinde hem de yurt dışında yardımlarına devam ediyor. Gıda, giyim ve ev eşyasına varana dek yardımlarını yapan İHH, kış aylarının gelmesi ile kışlık giyecek ve yakacak yardımına başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan İHH Gölcük Temsilcisi Dinçer Koç, “Kış aylarının gelmesi ile birlikte yurt içinde ve yurt dışında, kışlık yardımlarımız devam ediyor. Gölcük’te yaşayan mülteci ailelerimiz için soba ve kömür yardımı yapıyoruz. Yetim ve mülteci çocuklar için kışlık giyim kampanyamız devam ediyor. Yardımsever vatandaşlarımız, bu yardım kampanyalarımıza destek verebilir” dedi.

Kışlık yardımlarına başladılar

Koç, devamında; “Yardım kampanyalarımıza katılmak isteyenler, Merkez Mahallesi Tevfik Bıyık Camii’nin altında bulunan İHH temsilcilik büromuzla irtibata geçebilir. Biz, İHH olarak, yılda 3 kez stant açıyoruz. Ramazan ayında ve Kurban Bayramı’nda açtığımız stantların yanı sıra bir de kermesimiz oluyor. Haberleşme ağımızı kullanarak, gerekli yardımları topluyoruz ve yardıma muhtaç insanlarımıza veriyoruz” dedi.

 

1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.