DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Gençler’den diş hekimlerine ziyaret jesti

AK Gençler’den diş hekimlerine ziyaret jesti

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve Yönetimi Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, diş hekimlerinin günlerini kutladılar.

“Diş Hekimlerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz”

Ak Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi, Diş Hekimleri günü münasebetiyle yaptıkları ziyarette, Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Ertan Kaymak’a çiçek takdim ettiler. Ziyarette günün anısına konuşma yapan Başkan Murat Uzuner, “AK Parti Gençlik kolu yönetimi olarak, Diş Hekimleri Günü münasebetiyle Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ziyaret ederek, değerli hekimlerimizin gününü kutladık. Gölcük Ağız ve Diş Sağlığında görev yapan, 24 Hekimimiz ve 1 protez uzamanı hekimimizin, Diş Hekimleri günü kutlu olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi. Gölcük Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ertan Kaymak ziyaret için AK Gençlere teşekkür ederken, şu sözleri dile getirdi: “Tüm çalışma arkadaşlarımızın ve Diş Hekimlerimizin bu güzel günlerini kutluyorum. Gerçekten yoğun emek ve güzel mesleği icra ediyoruz. Sizler bizi bu güzel günümüzde unutmadınız. Bugün bizleri ziyaret eden siz değerli gençlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.