DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Kadınlardan Iraklı bebeklere yardım eli

AK Kadınlardan Iraklı bebeklere yardım eli
15.11.2016
1.139
A+
A-

AK Kadınlardan Iraklı bebeklere yardım eli

İHH, tarafından Iraktaki mülteci kampında yaşayan bebeklerin yaşaması için başlatılan “Bebekler Aç Uyumasın” kampanyasına AK Parti Dilovası Kadın Kollarından destek.

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi önceki gün Gebze İnsani Yardım Vakfı Kadın Kolları yönetimini ziyaret ettiler. Ziyarette İHH tarafından başlatılan Irak mülteci kampında zor şartlarda hayata tutunmaya çalışan bebekler için yardım kampanyası “Bebekler Aç Uyumasın” hakkında bilgiler aldılar.

BEBEKLER AÇ KALMASIN

Irak’ın Tikrit mülteci kampında savaş mağduru aileler zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren savaş çocuklarının yaşama tutunmaları için başlattıkları kampanya hakkında bilgiler veren İHH Gebze Kadın Kolları Başkanı Asuman Veysioğlu, “Çoğu yetim olan bebeklere mama yardımı yapmayı düşündük ve “Bebekler Aç Kalmasın” sloganıyla kampanya başlattık.Bağışlarınızla 500 muhacir aileye,1000 adet bebek maması yardımı yapılacaktır. Tüm duyarlı halkımızın bu insani kampanyaya destek vermesini istiyoruz.”dedi.

AK KADINLARDAN DESTEK

Veysioğlu’nun konuşmasının ardından açıklama yapan AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ise “Irak’ta süren amansız savaş tüm dünyanın gözleri önünde büyüyerek devam ediyor. İnsanlık tarihinde eşine az rastlanır katliamların yaşandığı Iraklılar işkencelerle öldürülüyor, on binlerce bebek ve çocuk kuşatma altındaki şehirlerde aç ve susuz bırakılıyor. Milyonlarca insanın evsiz, barınaksız, susuz, ilaçsız, gıdasız ve dermansız bir hâlde mülteci olarak yaşam mücadelesi verdiği Irak’ta en acil yardım edilmesi gerekenlerin başında ise korunmaya, kollanmaya ve beslenmeye muhtaç bebekler ve çocuklar geliyor. Bizde İHH tarafından başlatılan “Bebekler Aç Kalmasın” kampanyasına destek olmak için buradayız. İnşallah halkımız bu kampanyaya sahip çıkar ve Tikrit’te mülteci kampında yaşam mücadelesi veren çocuklarımızın yaralarına bir nebzede olsa derman oluruz.”dedi.

VEYSİOĞLU’NA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Toplantı sonunda AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, İHH Gebze Kadın Kolları Başkanı Asuman Veysioğlu’na yaptıkları duyarlı çalışmalardan dolayı teşekkür edip çiçek takdim etti.

ak-kadcnlar-ohh-2-1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.