DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK PARTİ DÜNYANIN EN BÜYÜK SİVİL TOPUM KURULUŞUDUR

AK PARTİ DÜNYANIN EN BÜYÜK SİVİL TOPUM KURULUŞUDUR

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kadırga’da 15. Yıl tanıtım lansmanını yaptı

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 15. yıl kutlamalarının hazırlıklarına start verdi. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve 15 yıl boyunca parti teşkilat birimlerinde başkanlık görevi alan bütün isimler çalışmalara başladı. Geçtiğimiz akşam Kadırga Tesisleri’nde AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 15. yıl tanıtım lansmanı yapıldı. Kadırga Tesisleri’ne katılan ilçe başkanları 15. yıl için ‘Elimizden gelen bütün çalışmalarda varız’ dediler.

Geçtiğimiz akşam Kadırga Tesisleri’nde gerçekleştirilen AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı 15. yıl tanıtım lansmanı programına AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi, Kurucu başkan Mevlüt Demir, Başkan Alp’e görevini teslim eden Sedat Yücel ve partililer katıldı.

Alp, “AK Parti teşkilatlarıyla herkes örnek oluyor”

Programda ilk olarak konuşmayı İdris Alp, yaptı. Alp, konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle Hakkari’de vatan savunması adına, bayrağımız adına, milletimiz adına 3 şehit kardeşlerimize ve bundan önce de gerek Kurtuluş Savaşımızda ve terör örgütü yüzünden şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bizim bu akşam bir araya gelmesinin nedeni AK Parti 14 Kasım 2016 tarihinde 15. Yılını kutlayacak. Bu akşam da AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatında yola çıkan bütün ilçe başkanlarımızla ve teşkilat birim başkanlarımızla bir araya gelip, 14 Kasım’da kutlayacağımız 15. Yıl programımız için gerekli istişarelerde bulunmak, fikir birliği etmektir. Bu akşam programımıza katılım sağlayan bütün teşkilat birimlerimizin başkanlarına ve partili kardeşlerimize, ayrıca bu programı bizim için organize eden Mustafa abimize teşekkür ediyorum. AK Parti demek Türkiye ve umut demektir. AK Parti bütün mazlum devletlerin bir göstergesi. Türkiye’de 14 yıllık iktidar dönemimiz var. Bizler milletimizle yola çıktık. Yolumuza da milletimiz yanımızda oldukça devam edeceğiz. Biliyorsunuz ki 15 Temmuz bir darbe girişimi, işgal girişimi olarak kaldı. 15 Temmuz dünyaya bizi başka ülkelerle karıştırmayın mesajı verdi. 27 gece tüm milletimiz dışarıda nöbette vatanı için durmuştur. Bizler milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Hain darbe girişiminde 246 şehidimiz var. Bizlere ecdadımızın emaneti vardı. Milletimiz 15 Temmuz’da o emanete sahip çıkarak tabir-i caizse vatan savunması yapmıştır. Ben buradan tüm aziz Milletimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedeflerimize de devam edeceğiz. Bizler 2023, 2051 ve 2071 hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Ülkemizde terör olayları ne kadar çok olursa olsun, ayakta durmaya devam edeceğiz. AK Parti Dünyanın en büyük sivil topum kuruluşudur. AK Parti bunu darbe gecesi tüm teşkilat birimleriyle herkese ispatlamıştır. Bizler bu büyük partinin 15. Yılını kutlamak için bütün vatandaşlarımızı 14 Kasım’da Kongre Sarayı’na davet ediyoruz” dedi.

Demir, “14 Kasım Gölcük için gerçekten önemli bir tarih”

AK Parti Gölcük İlçe Kurucu Başkanı Mevlüt Demir, 15. Yıl tanıtım lansmanı programında şu konuşmayı yaptı: “15 yıl önce 30 Ekim’de Gölcük için görev aldım. 14 Kasım’da ise görevi bitirdik. O gün heyecanımız vardı ve Allah’ın iziniyle çok güzel bir oluşuma imza attık. 14 Kasım Gölcük için gerçekten önemli bir tarih. Elbette bu dava inancı arkadaşlarımızın omuzlarında devam edecektir. Bizim toplumsal ve kendi içimizdeki cihadımız devam ediyor. 15 Temmuz ruhu içimizdeki cihad ruhunun ölmediğini göstermiştir. İnşallah 2023’ü görürüm, AK Parti 2051 ve 2071 hedefine de Allah’ın iziniyle ulaşacaktır.Çünkü inanç önemli. Bizler inançlı insanlarız. Allah’ta inançlı olanlara tüm kapıları açar. Bizler bu yüzden hedeflerimizi mutlak görüyoruz” dedi.

Yücel, “Bizler verdiğimiz sözlerden asla dönmedik”

Kurucu Başkan Mevlüt Demir’den sonra sözü alan Sedat Yücel, “Biz teşkilat adamıyız. Ne zaman nöbet bize gelirse o görevi üzerimize alırız. Bizler her zaman var olduk, var olmaya da devam edeceğiz. Bizler verdiğimiz sözlerden asla dönmedik. Şu anda AKP’nin çok önemli nöbeti olduğu her çevrede kabul edilmeli. Bu kadar hassas dönemden geçtiğimiz bu günlerde birbirimizi sevmekten başka çaremiz yok. Çünkü AKP’nin sadece Türkiye’nin değil yurt dışındaki mazlum devletlerin umutları da bizimle sürmektedir. 14 Kasım ile 15. Yılımızı kutlayacağız. 15 yıl geçti. Ama 3 dönem önce Mevlüt abimizin yaptığı zorlu başkanlık görevini biliyoruz. Bizler ilçe başkanlarımızın her zaman yanındayız ve 14 Kasım’la ilgili bize düşen görev neyse onu yapacağız” dedi.

dsc_0563 dsc_0568

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.