DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AKNESİZ BİR CİLT HAYAL DEĞİL…

AKNESİZ BİR CİLT HAYAL DEĞİL…

 Güzelliği sağlıkla buluşturan Murad®’dan sizi cildinizle barıştıracak bir ürün…

Her türlü cilt tipinde rastlanabilen akne ve sivilce problemi, en çok sıkıntı veren cilt sorunlarının başında gelir. Sadece ergenlik döneminde değil 30’lu yaşlarda ve menapoz dönemlerinde de akne problemi görülebilir. Dünyada cilt bakımı anlayışını değiştiren en önemli otoritelerden biri olarak kabul edilen ünlü dermatolog Dr. Howard Murad, akne ile ilgili yaptığı özel çalışmalar sonucu geliştirdiği Clarifying Cleanser ile bu soruna çok etkili bir çözüm sunuyor.

Akneye sebep olan başlıca faktörlerden bir tanesi de bakterilerdir. Dr. Murad’ın cilt yüzeyindeki bakterileri hedef alan temizleme jelinin, bakterileri 1 dakikadan az bir sürede %99,9 azaltmaya yardımcı olduğu klinik çalışmalar ile kanıtlanmıştır. Cildi derinlemesine yağdan ve kirden arındırmanın yanında içeriğindeki Salisilik Asit ile sivilceleri kurutmayı ve yenilerinin çıkmasını engellemeyi, Yeşil Çay Özü gibi antienflamatuvarlar ile hassas ciltleri yatıştırmayı ve cildi tahriş etmeden temizlemeyi destekler. Menthol kokusu ise stresli cildi yatıştırmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olur. En önemli bir diğer özelliği ise temizleyicinin içerisinde nemlendiriciler bulunması ve cildi kurutup gerginlik yaratmaması.

Yetkili Eczanelerde Clarifying Cleanser: 114 TL

murad-clarifiying-cleanser-114

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.