DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ATAMIZI ÇOK SEVİYORUZ

ATAMIZI ÇOK SEVİYORUZ

Öz-De-Bir Oçem’de muhteşem 10 Kasım anma programı

Öz-De-Bir Oçem’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü programı gerçekleştirildi. Öğrencilerin 10 Kasım programı aileler ve katılanlar tarafından oldukça beğenildi.

5/A Sınıfı tebrikleri hak etti

Ülkemizde olduğu gibi dün ilçemizde de 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı gerçekleştirildi. Anma programı gerçekleştiren kurumlar içerisinde yerini alan Öz-De-Bir Oçem 5/A Sınıfı Öğrencileri atalarına olan sevgi, saygı ve özlemlerini programlarında dile getirdiler. Anma programını okul 5/A Sınıf Öğretmeni Merve özer ve Öğrenciler hazırladı.

Anıtkabir Maketine ve Atatürk Resmine karanfil bırakıldı

Anma programına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Daha sonra 8/A sınıfından Yusuf Soydoğa Müzik Dersi Öğretmeni Nagehan Erdoğan’ın kemanı eşliğinde 10 Kasım şarkısını söyledi.7/A sınıfından Uğur Bulut ve 3/A sınıfından Zübeyde Nur Cesur’un birlikte okuduğu Atatürk adlı şiiri okudu. 8/A sınıfından Berkay Demirkaya’nın okuduğu Bir Tutkudur Mustafa Kemal adlı şiiri okudu. Program sonunda Görsel Sanatlar Dersi Öğretmeni Emine Erenler’in hazırlamış olduğu Anıtkabir maketi ve Atatürk resmine çocukların kendilerinin yapmış olduğu karanfiller bırakıldı.

img_2477 img_2478 img_2479 img_2480 img_2481 img_2482 img_2483

YORUMLAR

  1. Eda dedi ki:

    Harika bir anma töreni düzenlemişsiniz ve hak yememek açısından Betül Tuğba Kuvvetli’nin de haberde adının geçmesi daha uygun olacaktır.

    1. Büşra dedi ki:

      Betül Tuğba kuvvetlinin acaba instagram adresi var mı ?Nasıl ulaşabiliriz kendisine

  2. Burak Demirci dedi ki:

    Etkinlik gayet güzel düşünülmüş ve tasarlanmış. Fakat Tuğba Hocanın adı niçin haberde geçmemiş anlayamadım. Halbuki programı hazırlayan iki kişiden birisi de oydu. Çocuklarım Tuğba Hoca diyor başka da bir şey demiyor. Hocamızın emeğinin hakkını vermek için bu yanlışın düzeltilmesi lazım. Ben buradan emekleri için kendisine gönülden teşekkür ediyorum.