DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu: ‘Kocaeli Ticaret Odası’nın yanındayız’

Başkan Karaosmanoğlu: ‘Kocaeli Ticaret Odası’nın yanındayız’
20.11.2016
1.000
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu: ‘Kocaeli Ticaret Odası’nın yanındayız’

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret etti. KOTO Yönetim Kurulu Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “İlimizde 3 ticaret odası var ama ana gövde Kocaeli Ticaret Odası’dır. Çok net ifade ediyorum ki tüccarımız ne istiyorsa yapmaya hazırız. Odamızın yanındayız” dedi

 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Kaya, Meclis Başkan Yardımcıları Alp Kayalar, İsmail Uslu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Halil Baylam, Hüseyin Gezer, Mehmet Akif Şen, Meclis Üyeleri Yusuf Erenkaya, Bahattin Karaaslan, Mustafa Balaban, Yusuf Özdemir, Ali Kılıç ve Cafer Kozluca’nın yer aldığı KOTO heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırladı.

 

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU: ODAMIZIN YANINDAYIZ

 

KOTO Yönetim Kurulu Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Hayırlı olsun ve Allah utandırmasın. Ben hayırlı icraatlar yapacağınıza inanıyorum” diyerek başladığı konuşmasında Kocaeli Ticaret Odası’nın kent için önemine vurgu yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli Ticaret Odası’nın bundan sonraki süreçte tüccarımızı birleştirerek, bir arada tutarak tek vücut haline getirmesini temenni ederim. Kentimizde Kocaeli Ticaret Odası ile birlikte 3 odamız var. 3 başlı da olsa güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum ama ana gövde Kocaeli Ticaret Odası’dır. Odamızın, işadamlarımızın yanındayız. Bize düşen bir şey varsa her zaman hazırız. Esnafımız, tüccarımız ne istiyorsa yapmaya hazırız” ifadelerine yer verdi.

 

BAŞKAN BARIŞ: DİYALOG KURMAMIZ ÖNEMLİ

 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış da, ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimizi ve bu süreçte ikili diyalogların çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Başkanımıza nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyoruz. Hepimizin malumu olduğu üzere hem ülke olarak hem de ticaret odası olarak çok zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemde kurumlarımızla diyalogumuz ve işbirliğimiz çok önemli. Sizin bize, bizlerin de size sunacağı projelere destek çok önemli. Bu diyalogların artmasını ve kesilmemesini önemsiyoruz. Malum diyaloglarda eksik olduklarımız var. Onlarla bir şekilde diyalog kurma zorunluluğumuz da var. Neticede Kocaeli Ticaret Odası’nın kentin itibarı, kalitesi ve Türkiye’nin geleceğinde önemli bir yeri var. Oda olarak hem ticari hem de sosyal hizmetlerinde kentin itibarı için çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. Başkan Barış, Başkan Karaosmanoğlu’na geçmiş olsun dileklerini sunarak sonlandırdığı konuşmasında, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı danışmanlığı için de ayrıca kutladı.

 

koto-ziyaret-3 koto-ziyaret-5

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.