DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BİZLERİN EN BÜYÜK GÜCÜ YÜRÜDÜĞÜMÜZ AYDINLIK YOLDUR

BİZLERİN EN BÜYÜK GÜCÜ YÜRÜDÜĞÜMÜZ AYDINLIK YOLDUR

ADD’li Gençlerde yeni başkan Umutcan Uz oldu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda değişim gerçekleştirildi. ADD Gençler’de Hakan Karadiken başkanlık görevini Umutcan Uz’a teslim etti. Uz, yaptığı açıklamada, daha güzel, modern ve çağdaş bir Türkiye geleceği için gençleri Atatürkçü Düşünce Derneği’ne davet etti.

Uz, “Bizler bugün yeni bir sürecin, yeni bir mücadelenin temelini atıyoruz”

ADD Gölcük Şubesi’nde gençlerde başkanlık değişimi yaşandı. Hakan Karadiken’in sürdürdüğü başkanlık görevini dava arkadaşı Umutcan Uz’a devretti. Geçtiğimiz gün ADD Gölcük Lokali’nde gerçekleştirilen programla gerçekleştirilen başkanlık devrinde konuşma yapan yeni başkan Umutcan Uz, şu açıklamalarda bulundu: “Bizler bugün yeni bir sürecin, yeni bir mücadelenin temelini atıyoruz. Bu süreçte kendimize şiar edindiğimiz vazife Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek olacaktır. Bizler Gençliğe hitabeyi siyasal suç saymaya kalkıp, okullardan gençlerimizi uzaklaştırmak isteyen zihniyete karşı mücadele vereceğiz.”

“Bu ülkede Mustafa Kemal’in yolundan giden herkesi kucaklayacak, ayırmayacağız”

“Mustafa Kemal’e atılan her iftirayı çürütecek cevabını en ağır şekilde vereceğiz. Bu ülkede Mustafa Kemal’in yolundan giden herkesi kucaklayacak, ayırmayacağız. ‘Bütün Ümidim Gençliktedir’ diyerek bizlere olan güvenini her ortamda dile getiren bir liderin izinden gitmenin onurunu, gururunu yaşamaya devam edeceğiz. Cephelerde savaşıp, bağımsız bir ülkenin temelini atmak için mücadele vermiş ruhu anlatmaya,yaşatmaya devam edeceğiz.”

“Yolumuz Mustafa Kemal’in yoludur”

“Bizler bugün yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Heyecanlıyız, kararlıyız, mutluyuz, umutluyuz. Bizleri bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyoruz. Bizlere olan güveniniz, bizlere olan inancınızla hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu ülkeyi kurarken kimseden izin almadığımız gibi bizlere emanet edilen her bayramı da izin almadan kutlayacağız. Geleceği gençler olan bir ülkede gençlerden korkmayın, bizlerin mücadelesine engel olmayın. Yolumuz Mustafa Kemal’in yoludur. Gelin hep birlikte bu yolda yürüyelim, omuz omuza mücadele edelim. Hiç bir baskı bizlerin mücadelesine engel olamayacaktır. Bu ülkenin geleceği bizleriz, bu ülkenin geleceğini hep birlikte inşa edelim. Gençliğin önünde kimse duramaz. Bizlerin en büyük gücü yürüdüğümüz aydınlık yoldur.”

Ey Atam!

Türk Gençliği olarak, varlığımızın en değerli parçası olan, bağımsızlığın, Cumhuriyet’in ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Bu karar onurlu ve ilkeli irademizin göstergesidir.

Bizi hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir. Bizler, bütün gücümüzü senin emanetlerinden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki Türklük Onurundan alıyoruz. Senin ilkelerin doğrultusunda attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçli olacaktır.

Varlığımızın ve birliğimizin esası olan bağımsızlık ve Cumhuriyet eğilmeyen başları ve bükülmeyen bilekleriyle buna sahip çıkan onurlu Türk evlatlarının elinde kuşaktan kuşağa aktarılacak, sonsuza dek yaşatılacaktır.

Bağımsızlığımıza, Cumhuriyetimize ve toprak bütünlüğümüze göz diken, onları yok etmek isteyen düşmanların ve onlarla işbirliği yapan içimizdeki hainlerin, satılmışların varlığını biliyoruz. Onlara sinsi emellerini gerçekleştirme fırsatı vermeyeceğiz.

Düşman en modern silahlarla donanmış olarak en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsa bile, tek yumruk olmasını bilen ulusal birliğimiz bozamayacak, yenilmez Türk gücünün ve inancının zerresini sarsamayacaktır.

Bağımsızlığımızı, Cumhuriyetimizi ve toprak bütünlüğümüzü korumak gerektiğinde, içinde bulunacağımız koşullar ne olursa olsun inancımızı hiç yitirmeyecek, bu uğurda can veren şehitlerimizin gittiği yoldan sapmayacağız.

Kudret ve cesaretini 5000 yıllık geçmişinden alan bu gençlik, vatan sevdasıyla yoğrulmuş damarlarındaki asil kanın varlığını bilmekte ve ona layık olabilmek için bütün engelleri aşarak her türlü güçlüğü yenmek azmindedir.

“Bizler ADD’li gençler olarak bu uğurda sonsuz çalışmaya devam edeceğiz”

Bugün buraya teşrif eden siz değerli büyüklerimize ve dava arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.Bizler ADD’li gençler olarak bu uğurda sonsuz çalışmaya devam edeceğiz. Vatan toprağının canları pahasına savunan atalarımıza hepimizin gönül borcu bulunmaktadır. Bizler gönül borcumuzu çok çalışarak, fikirlerimizi ve ilkelerimizi bıkmadan usanmadan halka anlatarak, vatanımızın birer neferi olarak atalarımıza ödeyeceğiz. Çünkü Büyük Önder Atatürk’ün bizlere söylediği gibi bizim birinci vazifemiz her daim TÜRK İSTİKLALİNİ, TÜRK İSTİKBALİNİ, TÜRK CUMHURİYETİNİ İLELEBET MUHAFAZA VE MÜDAFAA ETMEKTİR. Ne Mutlu Türküm Diyene, Saygılarımla,”

Başkan Bucak, Umutcan Uz’u tebrik etti

Yeni Başkan Uz’un açıklamasının ardından gençlerde yaşanan değişimi tebrik eden ADD Gölcük Şubesi Başkanı İsmet Bucak ve Yönetimi, yeni başkan Umutcan Uz’u tebrik ederek, çıktığı bu önemli yolda başarılar diledi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Umutcan Uz’u tebrik eder, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

add-3 add-bas%cc%a7kanlik-1 add-2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.