DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU BAŞARI HEPİMİZİN

BU BAŞARI HEPİMİZİN

AK Parti 15. yılını büyük bir coşkuyla kutladı

14 Kasım 2001 tarihinde Gölcük’te kurulan AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı geçtiğimiz akşam yoğun katılımla Kongre Sarayı’nda hem 15. yılını kutladı hem de 15 Temmuz darbe girişiminde sonra ilk kez 88. Genişletilmiş İlçe Divan meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Kutlama programına AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatında görev alan bütün partililer ve parti sevdalıları katılım sağladı.

AK Partililer Kongre Sarayı’na yağdı

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen 15. yıl kutlama programına ve 88. Genişletilmiş İlçe Divan Meclisi Toplantısına yoğun katılım sağlandı. Kutlama programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Yönetimi, bütün birimler, Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, daha önce görev yapmış ilçe başkanları ile çok sayıda parti sevdalıları katıldı. Toplantı öncesinde sinevizyon gösterisi ile yaşananları parti sevdalılarına aktardı.

Toplantıda Divan Başkanı Ziya Yıldız, Başkan Yardımcılığını Kadın Kolları’ndan Emine Turan, Üyeliği ise Gençlik Kollarından Kemal Sarı yaptı.

Divan Başkanı Ziya Yıldız, “Acısıyla tatlısıyla güzelliğiyle 15 yıl geçirdik”

Divan Başkanı Ziya Yıldız, “88. ilçe danışma meclisimize şeref verdiniz hoşgeldiniz. Bugün kuruluşumuzun 15. koca yılımızı acısıyla, tatlısıyla, güzel günlerimizle geride bıraktık. 15 yılda kaybettiğimiz değerli abilerimiz, dava arkadaşlarımız, 15 Temmuz Şehitlerimiz var. Allah hepsinin ruhlarını şad eylesin. Toplantımız Gölcükümüze ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

15 Temmuz sinevizyon gösterimi büyük alkış topladı

Divan Başkanı Ziya Yıldız’ın konuşmasının ardından 15 Temmuz Darbe girişimi sürecinde yaşananlar hakkında sinevizyon gösterimi yapıldı.

Alp, “Ülkemizi kimse bölemeyecek, bize kimse diz çöktüremeyecek”

Akabinde AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, konuşma yaptı. Başkan Alp, yaptığı konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Evet Cumhurbaşkanımız ifade etti ne yaparlarsa yapsınlar bu ezanları susturamayacakları, bu ülkeyi bölemeyecekler, diz çöktüremeyecekler bunu herkes böyle bilsin. Salonda partimizin teşkilatımızın her kademesinde görev almış, büyüklerimize ablalarımıza abilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum hepimiz hoşgeldiniz. 2001 yılı 14 Kasım’da kurulan partimiz ülkemizde gerçekten çok önemli görevleri yerine getirmiştir. 15 yıl boyunca tüm kademelerde görev yapmış ülkemizin bu noktaya gelmesinde, ülkemizin bütün alanlarındaki reformlarında emeği olan bütün hazirunumuzu şükranla minnetle, rahmetli olanları rahmet anıyorum.

“Ak Parti yola çıktığı zaman hiç bir şey eskisi gibi olmadı”

Ak Parti yola çıktığı zaman hiç bir şey eskisi gibi olmadı. 14 yıl önceye baktığımızda her alanlarda devrim niteliğinde reformlar yaptık. Bunların her biri ülkemizin geldiği noktada siz teşkilatlarımızın büüyk emekleri vardır. Siz teşkilatımız olmadan bu işler tek başına olmuyor. Bugüne kadar bu duruma kadar herkesin emeği ve gayreti vardır. AK Parti’yi siyasi hareket olarak görülmemelidir. Dava partisi, milletimizin umudunu gerçek yapan parti, AK Parti tüm coğrafya da bütün mazlumlara umut olan partidir. 14 yılda bütün siyasi başarıları siz kazanacaksınız. Türkiye tarihinde böyle bir sivil toplum kuruluşu yoktur. AK Parti Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşudur.

“AK Parti 14 yılda çok büyük olaylar yaşadı”

AK Parti 14 yılda çok büyük olaylar yaşadı. Türkiye’ye ne kadar operasyon yaparlarsa yapsınlar ülkemiz onlara boy eğmeyecektir. Bizler çok güçlü ve büyük bir devletiz. 15 Temmuz Darbe girişimi olacak 10 gün sonra sınır harekatı yapacaksınız, yatırımlar, açılışlar, atılımlar yapacaksınız. Böyle bir ülkede yaşamak bizim için b,ir şans ve lütuftur.

Bizler milletimize söz verdik, sizi kimseye boyun eğmeyeceğiz dedik. Aziz milletimizi kimseye boyun eğmedik. Terör örgütünün yaptıklarının hesabını soracağız dedik, HDP’li milletvekillerine nasıl hesabını sorduğumuzu herkes gördü. Bizler onlara hukuken yaptıklarını hesabını sorduk.

Cumhuriyet sisteminin değişimine ihtiyaç var

Anayasa değişikliği ile ilgili gündem çok meşgul. 100 yıldır bu sistemle yönetmeye çalışıyoruz. Cumhuriyetimizden bugüne kadar 1960’dan sonra bu sistem hep kaos üretmiştir. Dışarıdan darbeye açık bir sistemdi. Bu sistemle bu ülke bir yere varamaz. Bu sistemi millet adına ülkemizin neye ihtiyacı varsa değişikliğe uğraması gerekiyor. Hedeflerimiz olan 2023, 2051,2071 ‘e ulaşmak için bu sistem değiştirilmeli.

Önümüzdeki bahar ayında referandum için sandığa gidebiliriz

Buradan söylüyoruz ki tüm şer odaklarına biz teşkilat olarak seçime hazırız. Önümüzdeki bahar ayında referandum için sandığa gidebiliriz. Bizler biliyoruz ki o akşam terimizi halkımız silecek, başarımızı da şehit yakınlarımızla kutlayacağız.

Eski İlçe başkanlarına teşekkür plaketi takdim edildi

Başkan Alp’in konuşmasının ardından AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Mevlüt Demir’e, eski İlçe Başkanı Sedat Yücel’e, vefat eden İlçe Başkanı Abdulkadir Doğrul’a, İl Başkan vekili Mehmet Uzunoğlu ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Vefat eden eski ilçe başkanı Abdulkadir Doğrul’un plaketini eşi Çiğdem Doğrul aldı.

Demir, “Rabbime hamd olsun 14 yılda ne söylediysek yaptık, hayata geçirdik”

AK Parti Gölcük İlçe Kurucu Başkanı Mevlüt Demir, konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Bugüne kadar bu partide görev yapan tüm teşkilat birimlerimize teşekkür etmek istiyorum. Rabbime hamd olsun. Bizi bugün burada buluşturdu. Kurulduğumuz günlerde aramızdan kaybettiğimiz Enver San kardeşimize, Hanım kolları başkanımız Türkan hanım, ilçe yöneticimiz Ahmet kardeşimiz ve sonra bizi derinden yasa boğan Abdulkadir Doğrul kardeşimiz hakkın rahmetine kavuştu. Allah hepsinin ruhunu şad eylesin. Bundan 14 yıl önce partimiz kuruldu. Bize görev geldi, bizlerde 29 arkadaşımızla tanıştık, kısa sürede bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Muhtar bile olamayacağı söylenen Genel Başkanımızla AK Parti kuruldu ve milletin sevgisi koskoca oldu. Bizler bu parti karanlığa kapalı aydınlığa açık diye. Bizler çalmayacağız, çaldırmayacağız, çalışacağız dedik. Rabbime hamd olsun 14 yılda ne söylediysek yaptık, hayata geçirdik. Bunlar kolay olmadı, sizlerin sevgisi sizlerinde desteği ile oldu. Allah birlik ve beraberliğimizi ayırmasın.”

Yücel, “Kurucu kadrolarımızda bulunan arkadaşlarımızda fedakarlık ön plandaydı”

Sedat Yücel, “Salonda bulunan, bulunmayan bütün arkadaşlarımızı saygıyla sevgiyle selamlıyor, aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diliyor, aramızda hoşgeldiniz diliyorum. İlk kurucu dönemde ben parti ilçe sekreterliği görevinde bulunuyordum. O zaman ilçe başkanımızın belirlenmesinde çekirdek bir kadro vardı. O dönemki Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Nihat Ergün bey o görevi bana vermişti. Kesinlikle partililerimiz arasında kimseye bir güçlük çıkartmak yoktu. Mevlüt abimiz bizim gemimizin kaptanıydı. Bizler insanlara örnek olmak için güzel ahlaklı olmaya her zaman dikkat ettik. Kurucu kadrolarımızda bulunan arkadaşlarımızda fedakarlık ön plandaydı. AK Parti ilmik ilmik bütün Türkiye’de örüldü. Çünkü Türkiye’nin AK Parti’ye çok ihtiyacı vardı. Bu akşam bu programı düzenleyen başta ilçe başkanımıza ve tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

img_7221 img_7226 img_7246 img_7249 img_7253 img_7259 img_7271 img_7293 img_7299 img_7302 img_7303 img_7305 img_7312 img_7321 1-sayfadan

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. naim bilgin dedi ki:

    Harika bir konuşmaydı Mevlüt Başkanım halen formdasınız. Keşke önümüzdeki dönem milletvekili adayı olsanız.