DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BU SEVGİ TÜKENMEZ

BU SEVGİ TÜKENMEZ

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 78. Ölüm yıldönümü

Bugün 10 Kasım Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. Yıldönümü. Türk Milleti 78 yıldır Atasını hasret ve özlemle anıyor. Bugün tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de anma programları icra edilecek. Gölcük Valiliği ve Gölcük Donanma Komutanlığı tarafından bir dizi program icra edilecek. Gölcük Kaymakamlığı bütün vatandaşları anma törenine davet etti.

Ülkemizde ve ilçemizde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. yıldönümünü bugün törenler ile anılacak. Bugün Gölcük Kaymakamlığı’nda ve Donanma Komutanlığı’nda 10 Kasım anma törenleri gerçekleştirilecek. Gölcük Kaymakamlığı törenlere tüm Gölcük halkını davet ederken, bir dizi program hazırlandı.

Bugün ilçemizde gerçekleştirilecek programlar;

08.15 Çelenklerin Alanda hazır bulundurulması, 08.30 Donanma Komutanlığı Bandosu ve Törene katılan grupların yerlerini almalarını, 08.40 Askeri ve Mülki Erkanın yerlerini almaları, 08.50 Protokolün yerlerini almaları, 08.55 Atatürk Anıtına Çelenk Sunumları, 09.05 Gölcük Tersanesi Komutanlığı Düdüğü ile 2 Dakika Müddetle Saygı duruşu, İstiklal marşı ile bayrağın tokası ve mezestre edilmesi, Milli Marşın bitiminde saygı duruşu bozulmayacak ve toka edilen bayraklar yarıya indirilecektir. 09.05-16.00 saatleri arasında Asker ve izci Öğrenciler tarafından Atatürk Anıtı’nda saygı nöbeti tutulması,

Gölcük Donanma Komutanlığı’nda icra edilecek program;

09.30 – 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni- Garnizon Sineması Salonu

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün programı

11.00 – İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  – 10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni – İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce hazırlanan program, (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi)

10-kasim-1938ataturk-icin-ne-demisler-ic-1_7acac ataturk-cenaze-ic-2 1-sayfaya

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.