DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CEYHAN DERİNCE’DE PROJELERİ İNCELEDİ

CEYHAN DERİNCE’DE PROJELERİ İNCELEDİ

 

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Derince’de yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,2015 eylem planı kapsamında 12 ilçede çalışmalarını tamamladı, bu çalışmalar kapsamında vefa ziyaretleri yapan Ceyhan, belediyelerin çalışmaları hakkında sunumlar alıyor, teşkilat üyeleri ile buluşarak Salı günlerinin tamamını bir ilçeye ayırıyordu. Geçtiğimiz günlerde ilçe çalışmalarını tamamlayan Ceyhan, şimdi’de belediye ve ilçe başkanı ile tamamlanmış ve yapımına devam eden projeleri yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Ceyhan bu incelemelerin ilkine Derince ile başladı.

YELKEN PROJESİ BÖLGE’DE FARK YARATACAK

Ceyhan’a Derince proje incelemelerinde, Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve İlçe Başkanı İbrahim Şirin eşlik etti. Ceyhan ilk olarak yapımı devam eden, Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe’nin inşaatında inceleme yaptı. Proje’nin hızla ilerlediğini ifade eden Ceyhan, AK Parti Belediyecilik anlayışı ortada insanların rahat edebileceği, dinlenebileceği alanlar yapmak için belediye başkanlarımız beyannamelerde söz verdiklerini bir bir yerine getiriyor, bu işler güçlü teşkilat, uyum ve güçlü iktidar ile olur dedi. Proje’nin bölge’de fark yaratacağını söyleyen Ceyhan, Yelken Kafe sadece Derince’ye de değil tüm Kocaeli’ye hitap edecek, dedi.

MİLLETİMİZE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Temeli yakın zamanda atılacak kültür merkezi ve kapalı otopark ile inşaatı süren Olimpik yüzme havuzunda incelemelerini sürdüren Ceyhan, yakın bir zamanda yüzme havuzu da faaliyete geçerek, Derince halkının hizmetine sunulacak diyerek amacımız 2014 seçim beyannamesinde milletimizde ilçelerimiz için hangi projeleri söz verdiysek yerine getirmek bir sonraki seçimlerde milletimizin huzuruna her zaman olduğu gibi yüzümüz ak çıkmaktır, bu vesile ile belediyelerimizin projelerini yakından takip etmeye devam edeceğiz, dedi.

ÇENESUYU MARKASI KOCAELİ’YE FAYDA SAĞLAYACAKTIR

Projelerin ardından Çenesuyu fabrikasını ziyaret eden Ceyhan, tesislerin üretim kapasitesinin artırılmasından memnuniyet duyduklarını, bu büyümenin Kocaeli’ de Türkiye’de ve Dünya piyasasında önem teşkil ettiğini ifade etti. Fabrikanın üretim kapasitesinin artırılmasında başta Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut olmak üzere tüm çalışanları kutluyorum, büyüme ve dünya çapında markalaşma Kocaeli’ye büyük fayda sağlayacaktır, dedi.

ceyhan-piri-reis-kultur-merkezi-ve-yelken-kafenin-calismalari-hakkinda-bilgi-aldi-1 ceyhan-piri-reis-kultur-merkezi-ve-yelken-kafenin-calismalari-hakkinda-bilgi-aldi-3 ceyhan-piri-reis-kultur-merkezi-ve-yelken-kafenin-calismalari-hakkinda-bilgi-aldi-4 derince-belediye-baskani-ali-haydar-bulut-ceyhana-devam-eden-projeler-hakkinda-bilgiler-verdi kapali-yuzme-havuzu-insaati ceyhan-cene-suyu-fabrikasini-inceledi

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.