DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çınarlıkent’te ilk ön teslim yapıldı

Çınarlıkent’te ilk ön teslim yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında ön teslimler başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut AŞ. tarafından yaptırılan Derince Çınarlıkent konutlarında ön teslimler başladı. Toplamda 418 daireden oluşan ön teslimler randevu planlamasına göre yapılıyor. Daire sahipleri aileleriyle birlikte siteye gelerek hem projeyi hem de dairelerini gezerek eksikleri bildiriyorlar. Blok sırasına göre yapılan ön teslim tarihlerine göre hak sahipleri verilen saatlerde gelerek ön teslimlerini gerçekleştirebiliyor.

 İLK TESLİM YAPILDI

 418 daireden oluşan ön teslimlerin 28 Kasım Pazartesi tarihi itibariyle başlamasının ardından Çınarlıkent’te ilk ön teslim gerçekleşti. 5.bloklarda başlayan ön teslimlerin ilki zemin kat 4 no’lu dairede yapıldı. 84 metrekare olan daire İbrahim Gündüz tarafından ön teslimi alındı. Anne ve babasına aldığı daireyi gezerken daireden oldukça memnun olduğu gözlendi. Gündüz dairedeki eksiklikleri not alarak yetkililere iletti. Öte yandan ön teslimde daire sahiplerine teslim aldıklarına dair belge ile kahve makinesi hediye edildi.

 KALİTELİ MALZEME KULLANILIYOR

 Ön teslim sırasında gezerken projeye hayran kalan ve memnuniyetini belirten İbrahim Gündüz ‘’ Bir yıldan beri Kocaeli’de oturuyorum. Aileme bir ev bakarken güven duyduğum Kent Konut’u tercih ettim. Gelip gördüğümüzde ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı anladım. Çok kaliteli malzeme kullanarak yapılmış evler. Bu projede emeği olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konut’a teşekkür ediyorum.’’ diye memnuniyetini belirtti. Öte yandan evde oturacak olan baba Mehmet Gündüz de evine kavuştuğu için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

KONFORLU SOSYAL KONUTLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sağlanan proje sosyal konut olmasına rağmen kaliteden ödün verilmedi. 69 bin 760 metrekare alan üzerinde yapılan proje kapsamında 4 bin 416 metrekare alan üzerine konut yapıldı. Proje kapsamında aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projenin içerisinde site içi ve dışı güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak, oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor.

 20 BLOK 584 DAİRE

 Proje 20 blok üzerinde gerçekleştiriliyor.584 daire ve 3 adet işyerinin bulunduğu projede 44 adet 1+1 daire, 390 adet 2 + 1 daire ve 150 adet 3 + 1 daire yer alıyor.418 tane dairenin ön teslimi yapılacak.

img_1290 img_1291 img_1298 img_1300 img_1301 img_1249 img_1253 img_1255 img_1264 img_1265 img_1277

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.