DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DEFNE TORUN FARKINDALIK YARATTI

DEFNE TORUN FARKINDALIK YARATTI

Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda 2. Ulusal Resim Yarışması’na Piri Reis damga vurdu

Türkiye’de süt ve et sektörünün ve bu sektörlere bağlı olan sanayinin gelişmesi için çalışmalar yapan Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği’nin (SETBİR) sponsorluğunda, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğinde Mayıs 2015 tarihinde “Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda 2. Ulusal Resim Yarışması” düzenlenmiş ve “Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda 2. Ulusal Resim Yarışması” ile çocukların güvenilir gıda kavramı ile ilgili hayalleri görsel bir şölene dönüşecek. Yarışmayla, geleceğin bireyleri olacak çocuklarda güvenilir gıdaya dönük farkındalık yaratmak ve bu farkındalığı geniş kitlelere ulaştırmak hedeflenmişti.

Defne Torun yarışmada İl 3. sü oldu

Bu kapsamda İlçemizde Piri Reis İlkokulu’nun ve ilgili Sınıf Öğretmeni’nin duyarlı davranışları ve yönlendirmeleriyle Piri Reis öğrencisi olarak yarışmaya “Gıda Hijyeni” alt teması ile hazırladığı resmiyle başvuran Defne Torun Kocaeli İl 3. Olmuş ve 1 adet Bluetooth Kulaklık ödülü kazanmıştır.

Ödül töreni İlçe Tarım’da gerçekleştirildi

Ödül töreni geçtiğimiz gün İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek ve Piri Reis İlkokulu Müdürü Cemalettin Yılmaz’ın da katılımıyla İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde yapıldı.

Müdür Şaban Elma Torun’u tebrik etti

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şaban Elma, “Bakanlığımızın projesine katkıda bulunmaları dolayısıyla Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Piri Reis İlkokulu Müdürü Sayın Cemalettin Yılmaz’a, ilgili Sınıf Öğretmenine ve yarışmada dereceye giren Defne Torun öğrencimize mensubu olduğumuz Bakanlığımız adına teşekkür ve tebrik ediyoruz” dedi.

1 2

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.